Geçtiğimiz yıl sunduğu kampanyalarla kullanıcıları mutlu eden Renault, bu yıl da kullanıcılara güzel kampanyalar sunmaya devam ediyor. Renault, Ocak ayında binek ve hafif ticari araç modellerinde sıfır faiz fırsatı sunuyor.  Renault ve Dacia’nın Ocak ayı kampanyaları hakkında bilgi veren Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, Renault binek modellerde yüzde 0 faiz fırsatı ile müşterililerini beklediğini ifade etti. 

‘AVANTAJLI FİYATLARI KONYALILAR İLE BULUŞTURMAK İÇİN BEKLİYORUZ’

Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “Ocak ayı içerisinde Renault binek modellerinde yüzde 0 veya yüzde 0,99 faiz fırsatları 2018 model yılı binek otomobillerde avantajlı fiyatlar ile Konyalıları bekliyoruz. Megane Sedan, Clio HB, Clio Sport Tourer, modellerinin satın alımlarında, maksimum 24 bin TL kredi tutarı ve 12 aya varan vade seçeneği için yüzde 0 faiz oranı veya maksimum 40 bin TL kredi tutarı ve 12 aya varan vade seçeneği için yüzde 0,99 faiz oranı ile Konyalıları Showromuza bekliyoruz. Finansman kampanyaları, Megane Sedan, Clio HB, Clio Sport Tourer, modellerinin, satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. MaxxiKoruma satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Daha fazla kredi tutarı veya vade seçenekleri sunduğumuz çok avantajlı faiz oranları için müşterilerimiz showromumuza gelerek bilgi alabilirler. Ayrıca Renault binek araç perakende müşterileri için 2018 model yılı devlet hurda teşvikli Clio HB 66.900 TL’den , 2018 model yılı devlet hurda teşvikli Megane Sedan 86.900TL’den başlayan fiyatlarla stoklarla sınırlı olarak müşterilerimiz ile buluşuyor. Kampanyalarımız  stoklarla sınırlıdır ve 31 Ocak 2019 tarihine kadar geçerlidir” dedi.

RENAULT HAFİF TİCARİ ARAÇLARDA YÜZDE 0 VE  YÜZDE 0,99 FAİZ FIRSATI 

Renault, ocak ayında binek ve hafif ticari araç modellerinde sıfır faiz sunmaya devam ediyor. Ticari araçlardaki kampanyalar hakkında da bilgi veren Tutar, “ 24.000 TL kredi tutarı ve 12 aya varan vade seçeneği için  yüzde 0 sabit faiz oranı, maksimum 40 bin  TL kredi tutarı ve 12 aya varan vade seçeneği için yüzde 0,99 sabit faiz oranı, tüm yetkili satıcılarımızda. Finansman kampanyaları, Kangoo, Master ve Trafic modellerinin satın alımlarında geçerlidir ve anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları sadece MaxxiKoruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. MaxxiKoruma satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Kampanyalar birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir” ifadelerini kullandı.

DACİA’DAN O FAİZ İMKANI 

Ocak ayında faizleri sıfırlayan bir diğer marka olan Dacia, Duster ve Dokker müşterilerine en fazla 24 bin TL kredi ve 12 aya varan vade seçeneği için sıfır faiz sunuyor.  DACİA Ocak kampanyaları hakkında da bilgi veren Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, “Ocak ayında, Duster modelinin satın alımlarında, maksimum 24.000 TL kredi tutarı ve 12 aya varan vade seçeneği için  yüzde 0 sabit faiz oranı veya maksimum 40 Bin  TL kredi tutarı ve 12 aya varan vade seçeneği için yüzde 0,99 faiz oranı tüm yetkili satıcılarımızda müşterilerimizi bekliyor” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim