Renault birbirinden cazip Şubat ayı kampanyalarına devam ediyor.  Binek modelinde, 30 bin TL tutarında kredi için 24 ay yüzde 1,09 faiz kampanyası başlattı.

Renault ve Dacia'nın Konya'daki tek temsilcisi olan Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, kampanyalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sıfır araç almak isteyen ya da model yükseltmek isteyen vatandaşları cazip kampanyalardan faydalanmaya çağıran Tutar, “Şubat ayında, Renault marka bir binek otomobil satın almak isteyenler, 30 bin TL kredi tutarı ve 24 aya varan vade seçeneği için yüzde 1,09 sabit faiz oranı ile yararlanabilirler. Daha fazla kredi ve talebi olanlar ise yasal mevzuatın izin verdiği sınırlar dahilinde, maksimum 90 bin TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay için tüm Renault modellerinde yüzde1,39 faiz oranı ile kredi kullanabilirler" ifadelerini kullandı. 

TİCARİ ARAÇLARA ÖZEL YÜZDE 1,09 FAİZ FIRSATI

Şubat ayında ticari araçlara özel yüzde 1,09 faiz fırsatı sunduklarını ifade eden Tutar, “ Şubat ayında, Kangoo, Master ve Trafic modellerinin satın alımlarında, 30 bin TL kredi tutarı ve 24 aya varan vade seçeneği için yüzde 1,09 sabit faiz oranı müşterilerimizi bekliyor. Daha fazla kredi ve talebi olanlar ise yasal mevzuatın izin verdiği sınırlar dahilinde, maksimum 90 bin TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay için ,tüm Renault modellerinde yüzde1,39 faiz oranı ile kredi kullanabilirler. Finansman kampanyasına dahil olmadan yapılacak Master ve Trafic satın alımlarında ise 2 bin TL’lik nakit alımı indirimi uygulanmaktadır” dedi.

KANGOO’LARA ÖZEL YÜZDE O FAİZ FIRSATI

Şubat ayı boyunca Kangoo’lara özel  o faiz imkanları sunduklarını ifade eden Tutar, “ Şubat ayında, Kangoo Multix ve Kangoo Express modellerinin satın alımlarında 20 bin TL kredi tutarı ve 12 ayan varan vade seçeneği için yüzde 0 sabit faiz oranı müşterilerimize sunuyoruz. Tüm Konyalı vatandaşlarımızı showroomumuza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Dacia’nın Şubat ayı kampanyaları hakkında da bilgi veren Tutar, “ Sandero, Lodgy ve Dokker modellerinde şubat ayı boyunca  satın alımlarında 20 bin TL kredi tutarı ve 12 aya varan vade ile yüzde 0 faiz imkanı sunuyoruz. Kredi miktarını yükseltmek isteyenler ise 30 bin TL kredi için 24 aya varan vade ve yüzde 1.09, yasal mevzuatın izin verdiği sınırlar dahilinde maksimum 90 bin TL kredi tutarı ve maksimum 48 ay vade için yüzde 1,39 faiz oranı ile kredi kullanabilirler. Şubat ayında, Dacia marka bir binek otomobil yada hafif ticari araç satın almak isteyenler 30 bin TL kredi tutarı ve 24 aya varan vade seçeneği için yüzde 1,09 faiz oranından yararlanabilirler. Dün ve bugün showroomumuza gelen müşterilerimize çiğköfte ikramında bulunuyoruz. Bunun yanında showroomuza gelen müşterilerimiz araçlarımızı test etme imkanı buluyorlar. Müşterilerimize bu kapsamda 2017 fırsat araçlarını sunuyoruz. Müşterilerimizin ilgisinden oldukça memnunuz” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim