Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜIS) Konya Şube Başkanı Ahmet Çöğen, İkinci Başkan Bekir Koçbeker ve Şube Sekreteri Aysun Tekel Konya Yenigün Gazetesini ziyaret etti. PÜİS Konya Şube Başkanı Ahmet Çöğen ve beraberindekileri Konya Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak ağırladı.

‘TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK VE TEŞKİLATLI TEK PETROL İŞVERENLER SENDİKASIYIZ’

Sendika hakkında bilgi veren Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜIS) Konya Şube Başkanı Ahmet Çöğen PÜİS’in Türkiye’nin en büyük ve tek Petrol İşverenler Sendikası olduğunu belirterek, “Sendikamız; Üyelerinin karşılıklı dayanışma ile müşterek ekonomik, sosyal ve kültürel yararlarını korumak ve geliştirmek, mevzuat ve ortak yararlar çerçevesi içinde, işkolu ile ilgili hak ve yararlarını savunmak ve temsil etmek, üyelerinin aralarında yardımlaşmalarını, işbirliği yapmalarını, ahenkli ve verimli çalışma imkanlarını sağlamak ve akaryakıt sektörünün mevzuatına uygun, en üst düzeyde temiz ticaret, dürüst rekabet ilkelerine uygun olarak çalışabilmesi için gerekli ortamı yaratmak amacıyla 17 Ekim 1967 yılında (PÜİS) Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası unvanı altında kurulmuştur. Genel Merkezi Ankara’da bulunan ve Ülkemizin en ücra köşeleri dahil bütün yurt yüzeyine yayılmış 9.000 kayıtlı akaryakıt bayisini çatısı altında toplayan PÜİS, 15 Bölgede 15 Şubesi (Ankara, Antalya, Batman, Erzurum, İskenderun, İstanbul, İzmit, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Konya, Mersin, Samsun, Trabzon, Trakya), 81 ilde Baş temsilciliği ve 919 ilçede Temsilciliği bulunan Türkiye’nin en büyük ve teşkilatlı tek Petrol İşverenler Sendikası’dır” ifadelerini kullandı.

‘İSTASYONLARIMIZ SALGIN DÖNEMİNDE DE 24 SAAT TSE STANDARTLARINDA HİZMET VERDİ’

Üyelerinin salgın döneminde akaryakıt istasyonlarında müşterilere 24 saat TSE standartlarında hizmet verdiğini söyleyen Şube Başkanı Çöğen, “Salgın döneminde sendikamıza bağlı üyelerimizin akaryakıt ve LPG istasyonlarında müşterilerimize 24 saat TSE standartlarında hizmet verilmiştir. Aksaray, Karaman illerindeki PÜİS üyelerimiz de PUİS Konya Şubesine bağlı olarak 700 akaryakıt ve LPG istasyonunda müşteri memnuiyeti olarak güler yüzlü pompacılarımız, market görevlilerimiz, hijyenik tuvaletlerimizle müşterilerimize son derece güvenli hizmet sunmaktan mutluluk duymaktayız. Pandemi sürecinde müşterilerimize öncelikle güven, kalite ve iyi hizmet aramaktadırlar. Pandemi süresince de PÜİS istasyonları dezenfekte edilerek, bu pandemi dönemini sağlıkla bir şekilde yönetmiştir. Müşterilerimizin PÜİS bağlı istasyonlarına gösterdikleri güven duygusundan dolayı teşekkür eder, PUİS çalışanlarına da müşterimize sağladıkları güven kalite ve iyi hizmet için teşekkür ederiz” diye kullandı. Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜIS) Konya Şube İkinci Başkan Bekir Koçbeker de sektörlerinde daha kaliteli hizmet vermek için çalıştıklarını, Hükümettin de vergi kaçakçılığı üzerinde çalışma yaptığına dikkat çekti.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim