Geçtiğimiz hafta yapılan Yeniden Refah Partisi 1. Olağan Kongresinde göreve gelen Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Sille’de bir restoranda gerçekleştiren basın toplantısında konuşan İl Başkanı Mustafa Özerdem, 17 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak Yeniden Refah Partisi 1. Büyük Kongresi'ne tüm Konyalıları ve partilileri davet etti. Özerdem kongreye gitmek isteyen partililerin ve Konyalıların il ve ilçe başkanlıkları ile iletişime geçebileceklerini ifade etti.

‘KONYA MİLLİ GÖRÜŞÜN KALESİDİR’

Konya’nın Milli Görüşün kalesi olduğuna dikkat çeken Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, “Yeniden Refah Partisi Konya 1. Olağan İl Kongremizi geçtiğimiz hafta Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımı ile büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. Kongremize yoğun ilgi gösteren partililerimize ve Konyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Genel başkanımız da Konya’dan memnun ayrıldı. Konya Milli Görüşün kalesidir. Konya olmadan milli görüş olmaz. 17 Kasım Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda yapacağımız Yeniden Refah Partimizin 1. Büyük Kongresi'ne tüm milletimizi davet ediyorum. Milli Görüş'ün ikinci 50 yıl şahlanışının işaret fişeği olacak büyük kongremize tüm Konyalı hemşerilerimizi ve partililerimizi davet ediyoruz. Gerçekleştireceğimiz Yeniden Refah Partisi Konya 1. Olağan İl Kongremizde Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Milli Görüş'ün ikinci 50 yıl şahlanışını açıklayacak” ifadelerini kulandı.

‘ÖZLENEN VE BEKLENEN GÜNLER YENİDEN BİZİMLE GELECEK’

Konya ve Türkiye genelinde büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Özerdem, “Özlenen ve beklenen günler yeniden bizimle gelecek. Konya olarak 20 yıldır siyasetin içerisinde yokuz. Bu nedenle Konya merkez olmaktan uzaklaştı. Bizler yeniden Konya’nın milli görüş merkezi olmasını sağlayacak, Konya’ya oy deposu gözüyle bakılmasının önüne geçmiş olacağız. Yeniden Refah Partisi bundan böyle siyasette belirleyici rol üstlenecek, doğrunun yanında olacak ve yanlışa dur diyecektir. Vatandaşımızın derdi ile dertlenecek, sorumluluklarımızın bilinci ile hareket edeceğiz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Konya İl ve İlçe teşkilatlarının çalışmalarını yakından takip ediyor. Dava arkadaşlarımız ile çalışmalarımızı hassasiyet ile sürdürüyoruz.  Davamız yolunda fedakarca çalışan tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Hiçbir partinin yanında ve karşısında olmadıklarını da ifade eden Başkan Özerdem, kendi politikaları çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim