Sektöründe 20 yıldan bu faaliyet gösteren Anadolu Kesici Takımlar MAKTEK Konya Fuarında ziyaretçileri ile buluşuyor. Müşteri odaklı çalışan ve mühendislik hizmetine ağırlık veren Anadolu Kesici Takımlar Firması alanında gerçekleştirdiği faaliyetler ile ön plana çıkıyor. MAKTEK Konya ve Fuarı ve Anadolu Kesici Takımlar hakkında bilgi veren Genel Müdür Atilla Sinacı , MAKTEK Konya Fuarının sektör için önemli olduğuna dikkat çekti. Sinacı Konyalı sanayicileri, işadamlarını ve öğrencileri fuara davet etti.

‘FİRMA OLARAK MÜHENDİSLİK HİZMETİNE ÖNEM VERMEKTEYİZ’

Anadolu Kesici Takımlar olarak 20 yıldan bu yana sektörde faaliyet gösterdiklerine dikkat çeken Anadolu Kesici Takımlar Genel Müdürü Atilla Sinacı, “Firmamız 20 yıldır sektörde faaliyet göstermekte. Kesici takımlar ve mühendislik alanında çalışmalar yapmaktayız. Temel çalışma hedefimiz temel verimlilik üzerine. Anadolu Kesici Takımlar otomotiv endüstrisi başta olmak üzere her türlü sanayi kuruluşunda kullanılan metal kesme, tornalama, frezeleme ve delme takımları ile yüksek teknoloji ürünü kesici takım ve tutucuların imalatını, ithalatını ve toptan ticaretini yapmaktadır. Firma olarak mühendislik hizmetine önem vermekteyiz. Verimlilikte Kararlılık Anadolu Kesici Takımlar'ın çalışma sistemi ve faaliyetlerinin temelini oluşturur. İnsan, doğa ve anapara kaynaklarının sorumluluk bilinciyle kullanılmasıyla güvenilir ve sürekli sonuçlar sağlama sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

‘TÜM KONYALILARI FUARA BEKLİYORUZ

MAKTEK Konya Fuarının önemli olduğuna dikkat çeken Sinacı, “Anadolu Kesici Takımlar’nın hedefi, pazarda iyi bir tüzel kişi olarak ekonomik, sosyal ve çevre alanlarında olumlu bilinirlik kazanmak; çalışanlarının ve iş ortaklarının bu değerlerle gurur duymasını sağlamaktır. Bizler sadece ürünü satmıyoruz, ürünü sattıktan sonra mühendislik hizmetlerine de önem veriyoruz. İş ortaklarımızın ihtiyaç ve beklentilerini eksiksiz belirleyip hedef odaklı bir projeyle, yüksek kalite ve teknolojik donanıma sahip ürünleri, doğru zamanda tedarik ediyoruz. Metalik malzemelerin şekillendirilmesinde yaygın olarak kullanılan kesici takımlarda en önemli nokta, işlemin minimum maliyetle, gerekli kalite beklentilere en uygun şekilde gerçekleştirilmesidir. Bunun için ise kesici takım malzemesi, işlenecek metalik malzemenin özelliklerine ve kesme hızına bağlı olarak doğru seçilmelidir. Metal esaslı takımlar, maliyeti düşük fakat daha düşük sıcaklıklarda ve hızlarda kullanılır. Karbür esaslı takımlar, yüksek kızıl sertlikleri ve kesme hızları ile karakterizedir. Seramik malzemeler ise tokluk dezavantajlarına ve maliyetlerine karşın, yüksek sıcaklıklardaki mekanik ve kimyasal kararlılıkları ile iş parçası ve takım malzemesi arasındaki etkileşimi minimize eder. Demir içerikli metallerin işlenmesinde elmas kesiciler sadece, demir dışı ve metal olmayan malzemelerin üretimi ile sınırlandırılır. Konya Fuarı, Konya sanayisi için oldukça önemli. Konya’da faaliyet gösteren sanayicilerimizi, iş adamlarımızı ve öğrencilerimizin bu fuarı görmeleri kendileri için oldukça önemli. Tüm Konyalıları fuara bekliyoruz. MAKTEK Konya Fuarında firmalar kendi tanıtımını yapmalarının yanında, yeni ürünlerini de fuarda sergiliyorlar” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim