Tarihi Medrese Kahvehanesi, müşterilerini unutmayarak kartpostal ile Kurban Bayramlarını kutladı. 4 yıldır Musalla Bağları Mahallesi civarında hizmet veren Medrese Kahvehanesi, Kurban Bayramı öncesi bütün müşterilerine posta yoluyla eski usul kartpostal göndererek bayramlarını tebrik etti.

Açıklamalarda bulunan Medrese Kahvehanesi Yetkilisi Bayram Erdeğer, amaçlarının eski anıları canlandırmak ve müşterilerin yüzünde küçükte olsa bir tebessüm oluşturmak olduğunu belirterek, “Biz müşterilerimize iade-i ziyaret anlamında böyle bir uygulama yürütüyoruz. Türkiye sınırları içerisinde bulunan bütün müşterilerimize de bu kartpostalları gönderiyoruz” dedi.

“KARTPOSTALLAR BÜTÜN MÜŞTERİLERİMİZE ULAŞIYOR”

Medrese Kahvehanesi Yetkilisi Bayram Erdeğer, eski usul kartpostallar ile bütün müşterilerinin bayramlarını tebrik ettiklerini dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti: “Geleneğimizi 4 yıldır, Ramazan ve Kurban Bayramlarında sürdürüyoruz. Bizde adres bilgileri bulunan müşterilerimizin bayramını tebrik etmek amacıyla eski usul kartpostal gönderiyoruz. Kendilerinin ve aile eşrafının bayramlarını tebrik ediyoruz. Müşterilerimizi buna teşvik ederek de gün geçtikçe artmasını istiyoruz.  Günümüzde bayramların yozlaştığı gibi bayram kutlamaları ve tebrikleri de yozlaştı. Sosyal medyadan yapılan tebrikler bize çok samimiyetsiz geliyor. Müşterilerimize hissettirmek istediğimiz birkaç şeyler var; Bunlardan birincisi eski anılarının canlanması ve küçükte olsa tebessüm etmeleri. Sonuçta onlar buraya geldikleri zaman bir emek harcıyorlar. Bizde onlara iade-i ziyaret anlamında böyle bir uygulama yürütüyoruz. Türkiye sınırları içerisinde bulunan bütün müşterilerimize de bu kartpostalları gönderiyoruz. Gönderdiğimiz müşterilerde bize teşekkür etmek için sosyal medya hesabımızdan fotoğraf çekip paylaşıyorlar. Bizi özellikle arayan müşterilerimizde oluyor.”

“KONSEPTİMİZDE Kİ ÜRÜNLER TAMAMEN YERLİ”

Konseptlerinde yerli ürünlere yer verdiklerini de belirten Erdeğer, Medrese Kahvehanesi açılalı 6 yıl oldu. 6 yıldır da konseptimizi hiç değiştirmedik. 2 yıl Mevlana Civarında hizmet verdik.  Yabancı ürün satmamaya gayret ediyoruz. Cola, fanta ve nescafe gibi ürünleri kesinlikle barındırmıyoruz. 80 çeşit yerli üretim gazozlarımız ön plana çıkmaktadır. Kapımız herkese açıktır. Hiç kimseyi ayırt etmiyoruz. Ama sınırlarımızda belli. Aile ve erkek salonlarımız ayrı.  Bu sınırlar içerisinde hizmet almak isteyenlerin başımızın üstünde yeri var” diye konuştu. 

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim