Konya basının sevilen isimlerinden, Konya Ticaret Borsası (KTB) Özel Kalem Müdürü ve Basın Müşaviri İsmail Özkan, emekli oldu. Konya basınında çeşitli görevlerde bulunmasının ardından girdiği KTB’de yaklaşık 10 yıldır Özel Kalem Müdürü ve Basın Müşaviri olarak görev yapan, yaptığı çalışmalarla takdir toplayan İsmail Özkan, emekliye ayrıldı. Özkan’ın emekliye ayrılmasının ardından boşalan koltuğa ise yine Konya basınının sevilen isimlerinden Hasan Ayhan getirildi. Yaklaşık 10 yıl Yenigün Gazetesi’nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Ayhan, bir süre önce KTB’de göreve başlamıştı. Ayhan, Özkan’ın emekli olmasıyla birlikte KTB Özel Kalem ve Basın Müşavirliği görevini devraldı.

ÖZKAN’DAN VEDA MESAJI

KTB’den emekliye ayrılan İsmail Özkan, resmi sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı. Özkan mesajında, “Bugün itibariyle Konya Ticaret Borsası’ndan emekli oldum. Çalıştığım süre boyunca benden yardım ve desteklerini esirgemeyen Aileme, Hüseyin Çevik, M. Uğur Kaleli, Namık Köklüsoy Başkanlarıma, Genel Sekreterlerim Esat Bilici ve Hüseyin Ergun’a yönetim ve meclis üyelerimize, üyelerimize, çalışma arkadaşlarıma ve kıymetli basın mensubu abilerime, dostlarıma, arkadaşlarıma, tarım paydaşlarımıza en kalbi teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

Yenigün Gazetesi olarak emekliye ayrılan İsmail Özkan’a bundan sonraki hayatında başarılar diliyor, Hasan Ayhan’a yeni görevinde muvaffakiyetler temenni ediyoruz.

ABDULLAH AKİF SOLAK

Editör: TE Bilişim