Koyuncu Grup bünyesinde faaliyet gösteren Koyuncu Otomotiv; 2002 yılından beri Fiat markasının Konya’da satış, servis, yedek parça hizmetlerini, Karaman’da ise satış ve servis hizmetlerini sunuyor. Ayrıca Koyuncu Fiat, ikinci el araç satış ve araç kiralama hizmetlerini de bünyesinde bulunduruyor. 2019 yılında Jeep ve Alfa Romeo markalarının showroomunu hizmete açan Koyuncu Fiat; Jeep, Alfa Romeo, Chrsyler, Lancia ve Dodge markalarının da servis hizmetlerini sunuyor. Fiat markası ile uzun yıllardır Konya ve Karaman il liderliklerini elinde bulunduran Koyuncu Fiat, 2017 Türkiye satış verilerine göre, toplam satışlarda Türkiye 8.’si; perakende Egea satışında Türkiye 2.’si; Konya’da ise marka 1.si olarak faaliyetlerine devam ediyor. Ayrıca 2018 yılında ‘Yol Arkadaşım Connect’ sistemi Türkiye satış birinciliğini de başarılarına ekledi. Koyuncu Fiat Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan, Kasım ayı kampanyaları ile ilgili bilgi verdi. Demirhan, “Kasım ayına ait ticari kampanyalara baktığımızda kasım ayının çok avantajlı geçeceğini söyleyebilirim. Bu ay devlet bankalarından 0,49’dan vadelendirme ve Koç FIAT kredisinde 0,89’dan vadelendirme imkanları ticari araçlarımızda sizleri bekliyor. Ticari araçlarımızın fiyatlandırmalarına baktığımız zaman camlı, koltuklu Fiorino kombi 1.4 benzinli modellerimiz kasım ayına özel 71 bin 900 TL’dir. Cargo dediğimiz ticari araçlarımızda ise kasım ayına özel dizel başlangıç fiyatlarımız, 78 bin 400 TL’dir. Bu aya özel Fiorino 1.4 benzinli araçlarımıza servislerimizde Tofaş tarafından orijinal LPG’li üretim başladı ve ilk aracımız showroomumuza gelmiştir. Aracımız 3 yıl garantili olup başlangıç fiyatı 80 bin 600 TL’dir. 1.3 Multijet dizel Doblo’nun başlangıç fiyatları ise 88 bin 600 TL’dir. Kredi kullanmak istemeyip nakit almak isteyen müşterilerimize ise 3 bin TL indirim fırsatımız tüm ticari araçlarımız için mevcuttur. Bu ay on numara kampanyamızda ise FIAT ticari aracı olan müşterilerimize aracını getirip takasa verdiklerinde veya yeni bir araç aldıklarında aracın periyodik bakımı hediyemiz olarak sunulmaktadır” ifadelerini kullandı.

‘GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE’

Demirhan, “Devletimizin son dönemlerde getirdiği ve var olması gereken zorunluluklardan dolayı tüm araçlarımızda ABS, ESP, ASR, Anti patinaj, viraj dengeleme ve kalkış desteği bütün araçlarımızda standarttır. Tofaş’ın geliştirmiş oldu Yol Arkadaşım U-connect’i müşteri talebi doğrultusunda belli bir ücret karşılında araca takıyoruz. Olası bir kaza anında sistemden bize bilgisi geliyor ve sürücü ile iletişime geçiyoruz. Eğer ki sürücüye ulaşamazsak olay yeri GPS’den tespit edilerek olay yerine ambulans ve kurtarıcı sevk ediyoruz” dedi.

‘0 FAİZ DEVAM EDİYOR’

Koyuncu FIAT Otomobil Satış Müdürü Murat İçil de, “Kasım ayında yine otomobil tarafında hurda teşviki ve geçen ay olduğu gibi 0 faiz kampanyalarımız devam ediyor. Benzinli araçlarda 0 faiz 40 bin, dizel araçlarımızda 105 binden başlıyor. Benzinli araçlarda ayrıyeten LPG kampanyamız devam ediyor. 4 bin 600’e 5 yıl garantili şekilde aracın garantisi bozulmadan devam ediyor. 40 bin TL’den fazla kredi kullanmak isteyen müşterilerimize ise 0,69’dan kredi kullandırıyoruz o da kasım ayı için çok avantajlıdır. Genel olarak kasım ayı için konuşmak gerekirse çok cazip kampanyalar var ve aralık ayında da bu şekilde devam edecek. Araç almak için müşterilerimizin yıl sonu kampanyalarını beklemesine gerek yok. Özellikle ufak araba isteyen, şehirde pratik ve park etmede kolaylık arayan müşterilerimiz için panda araba dediğimiz araçlarımız çok uygun. 500L ve 500X araçlarımızda ise yüzde 10 indirim yapıyoruz. Araç almak isteyen vatandaşlarımız için bir an önce showroomumuza davet ediyorum” şeklinde konuştu.

‘ÖNCELİĞİNİZ YETKİLİ SERVİS OLSUN’

2002 yılından beri FIAT’ın Konya’daki tek yetkili servisi olduğunu dile getiren Koyuncu FİAT Servis Müdür Yardımcısı Ziya Çorumlu ise, “Araç bakımları ile ilgili dönemsel kampanyalarımız oluyor. 1.3 motorlara yağ değişimi 150 TL, periyodik bakım ise kışlık bakım dahilinde 350 TL’dir. EURO 4 ve EURO 5 motorlarda ağır bakım dediğimiz bakım setini 1700 TL’ye, baskı balata 1.3 motorlarda 700 TL ve başlattığımız 150, 350 TL kampanyalarının devamını ve sürekliliğini getirmeye çalışıyoruz. Burada ki temel amacımız bizden hizmet almış olan müşterilerimizin tercihinin tekrar yetkili servis olmasıdır. Onlara kalite onarım ve bakım noktasında güvence vermektir. Bizi tercih eden müşterilerimize de bir daha ki bakım, onarım işlemlerinde geçerli yüzde 10, 15’lik kuponlar veriyoruz ve motor koruma, lastik sökme-takma, balans hizmetlerini de ücretsiz şekilde veriyoruz. Hasar bölümüzde de yaklaşık 22 sigorta şirketi ile anlaşmamız var. Müşterinin önceliği her zaman yetkili servis olmalıdır. Yetkili servisler tam donanımlı ve bilgili şekilde çalışarak, aracın var olan garantisini öncelik alarak bakım ve onarımlarını devam ettirir” diye konuştu.

BERKCAN BAŞ

Editör: TE Bilişim