Koyuncu Fiat Bayi gerçekleştirdiği kampanyalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Koyuncu Fiat Bayisi yeni bir kampanyaya imza attı. Gerçekleştirilen servis kampanyası ile müşterilerine önemli avantajlar sağlıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Koyuncu Fiat Bayi Servis Müdürü Onur Uyanerler, “Koyuncu Fiat Bayı servisi olarak araçlarımız servise geldiği zaman genel kontrolleri gerçekleşiyor. Bu kontroller içerisinde herhangi bir tespit için ücret alınmıyor. Yapılan kontrollerde sorun bulunduğu ise araç sahibi aracın yanına götürerek, yapılan tespitler müşterilerimize aktarılıyor.  Çıkan sorunun kendisine en uygun şekilde nasıl yapılabileceği bilgisini verdikten sonra müşterimiz işlemi kabul ederse bakım ve onarımını uzman ekibimiz ile hemen gerçekleştiriyoruz.  Müşterimize 20 nokta kontrollerini ücretsiz bir şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.

‘KAMPANYALAR İLE MÜŞTERİLERİMİZİN YANINDAYIZ’

Günümüzde hızla değişen Pazar koşulları ve rekabet ortamında firmaların başarısı büyük ölçüde pazarlama iletişim stratejilerine bağlı olduğuna dikkat çeken Uyanerler,  “Günümüzde hızla değişen Pazar koşulları ve rekabet ortamında firmaların başarısı büyük ölçüde pazarlama iletişim stratejilerine bağlıdır. İçinde bulunduğumuz dönem uygun kampanyalar ile tüm müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamaktır. Koyuncu Fiat ailesi olarak pazarlama ekibimizle çalışmalarımıza hız vermiş bulunmaktayız. Hayata geçireceğimiz yeni ve farklı uygulamalar ile tüm müşterilerimizin beklentilerini karşılamak  ve sadakati artırmak istiyoruz. Konya’da Pazar liderliğinin bize yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz ve tüketicinin Koyuncu Fiat ailesine sunduğu bu liderliği karşılıksız bırakmayız. Ana firmamız ile gerçekleştirdiğimiz ulusal kampanya ile müşterilerimizi unutmadığımızı ifade etmek isterim. 28 Şubat 2019 tarihine kadar geçerli olan ücretsiz kış kontrollerini ve mekanik işlemlerde araç yaşının 10 katı kadar işçilik indirimi, triger seti 649 TL, baskı balata 649 TL KDV dahil (1.3 motor tipi seçeneği için geçerlidir) Yağ değişimi 249 TL + KDV, Periyodik bakım 449 TL+ KDV(1.3 motor tipi seçeneği için geçerlidir). Triger ve baskı balata diğer motor seçeneklerinde ,işçilikte yüzde 50, yedek parçada yüzde 15 iskonta uygulanmaktadır. Bunların yanında Ducato  müşterilerimize özel 2.8 motor tipine sahip araçlarda bakım ücreti işçilik ve KDV dahil 900 TL yerine 599 TL. Yine bu araçlarda özel baskı balata değişimi, şanzıman yağı ile birlikte işçilik ve KDV dahil sadece Bin 599 TL, Triger seti değişimi işçilik ve KDV dahil 999 TL olarak uygulanmaktadır” ifadelerini kullandı.

‘MÜŞTERİLERİMİZE EN İYİ HİZMET VERMEK İÇİN UĞRAŞIYORUZ’

Uzman ekip ile araçlara müdahale ettiklerini ifade eden Uyanerler, “Kampanyalar ve pazarlama faaliyetleri iletişimin kuvvetlendirilmesi ve sadakat için işletmeler ve tüketiciler açısından vazgeçilmez bir olgudur. Amacımız marka değer algısı oluşturmak ve sürdürebilir bir satış performansıyla müşteri memnuniyetini artırmaktır. Kampanya algısı ile kaliteyi artırmak ve güvenliği pekiştirmektir. Serviste görev alan personellerimiz ve ustalarımız araçlar ile kontrollere çıkıyorlar. Uzman ekibimiz ile araçlara müdahale ve bakım gerçekleştiriyor.  Araçların son kontrolleri eğitim almış kalite kontrol yetkilileri tarafından sadece bakım yapılan yerleri değil aracın tamamında kontroller gerçekleştirildikten sonra müşterilerimize teslim ediyoruz.  Yetkili servislerin yetkili eller. Yetkili servislerde çalışan elemanlar bu konuda eğitimler almış, kendisini bu konuda sürekli geliştiren elemanlar tarafından müdahaleler yapılmaktadır.  Yetkili servislerde personeller araçlara en doğru bakımı gerçekleştiriyor. Bakım sırasında karşılan en küçük sorunda direkt olarak fabrika ile iletişime geçiriliyor. Personellerimiz sürekli olarak eğitimler almaktadır. Çalışma arkadaşlarımızın periyodik eğitimlerini bizlerde sürekli takip ederek, arkadaşlarımızın eğitimleri tam ve eksiksiz almaları konusunda destek sağlıyoruz. Yetkili servislerde kullanılan parça malzemeler fabrikanın kullandığı ve önerdiği malzemelerdir. Düzenli bakımlar araçların 2. el satışlarında etkili oluyor. Koyuncu Fiat ailesi olarak müşterilerimize randevulu olarak hizmetler veriyoruz. Randevusuz gelen müşterilerimizi de mağdur etmemek için çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  İnternet üzerinde yada bizleri arayarak randevu alan Müşterilerimizin hazırlıkları yaparak aracı bekliyoruz.  Şahıs Müşterilerimizin araçları bir günden fazla kalma durumu var ise müşterilerimize gerekli formları doldurduktan sonra yedek aracı veriyoruz. Bunun yanında müşterilerimizi gidecekleri noktalara kadar bırakıyoruz.  Müşterilerimize araçlarını en iyi şekilde teslim etmek için yoğun çaba harcıyoruz” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim