“İyiliğe yaklaştırma, kötülükten uzak tutma” anlayışıyla yayıncılık faaliyetlerini sürdüren Yenigün Gazetesi, şehrin gelişimine katkı sunmayı sürdürüyor. Yerel ölçekte günlük yayın hayatını sürdüren Yenigün Gazetesi, şehri her açıdan ele alarak yaptığı haberlerle, hem şehre ışık tutuyor hem de şehrin gelişimine ivme kazandırıyor. Günlük yayınlanan gazete dışında, Konya’nın önemli bir markası haline gelen 10’Lar Dergisi özel ekleriyle de ses getiren Yenigün Gazetesi, şehrin dinamiklerini takip ederek, 10’Lar Dergisi ile özel ve kamu kuruluşlarının ortaya koyduğu programlara da katkı sunuyor. Bu kapsamda Türkiye’de ilk defa Konya’da gerçekleştirilen “Uluslararası Ahilik Fuarı ve İş Ahlakı Zirvesi”ne de katkı sunmayı amaçlayan Yenigün Gazetesi, Zirve’ye özel bir çalışma ortaya koyarak, önemli bir misyonu yerine getirdi. 10’Lar Dergisi Ahilik sayısı ile okuyucularının karşısına çıkan Yenigün Gazetesi, Zirve’de stant açarak bu özel yayını da Zirve’ye katılan misafirlerle buluşturuyor. Okuyucuların beğenisine sunulan 10’Lar Dergisi Ahilik Özel sayısı, misafirlerden tam not alıyor. 

AHİLİĞİN ÖNEMLİ BİR MERKEZİ KONYA

Ahi Evran şehri Konya’nın Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB)’un önderliğinde gerçekleştirdiği bu önemli Zirve, Konya’nın ahiliğin önemli bir merkezi olduğunu ortaya koyma adına ses getirmiş durumda. Bu önemli zirveye özel olarak çıkartılan 10’Lar Dergisi’nin Ahilik Özel Sayısı da, Konya’da ilk kez gerçekleştirilen “Uluslararası Ahilik Fuarı ve İş Ahlakı Zirvesi”ne büyük bir katkı sunuyor. “Büyük Miras Ahilik” başlığıyla çıkan 10’Lar Dergisi Ahilik Özel Sayısı, ahiliğin geleneğimiz önemli bir değeri olduğunu vurgu yapılıyor. İçerik olarak oldukça renkli ve geniş kapsamlı haberlerin yer aldığı dergide, ahilik geleneğinin çıkış noktası, ahilik geleneğinin anlamı ve önemi gibi özel bilgilerin yanında, ahilik geleneğini sürdüren “günümüz ahileri”ne de yer verilmiş durumda. Ayrıca Konya’ya değer katan yerel yönetimler ve özel işletmelerle ilgili dikkat çeken bilgilerin de bulunduğu 10’Lar Dergisi Ahilik Özel Sayısı, içerik anlamında oldukça doyurucu bir yapıya sahip. 

ÖZEL TEŞEKKÜR

“Uluslararası Ahilik Fuarı ve İş Ahlakı Zirvesi”ne stant açarak özel yayınını ziyaretçilerle paylaşan Yenigün Gazetesi, özel bir ilgiyle de karşılaşıyor. Konya iş ve siyaset dünyasından çok sayıda misafir, Yenigün Gazetesi’nin standını ziyaret ederek, çıkardığı yayını inceliyor, yayınla ilgili tebriklerini iletiyor. Bu kapsamda, “Uluslararası Ahilik Fuarı ve İş Ahlakı Zirvesi”nin 2. gününde Zirve’ye katılım sağlayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan da, Yenigün Gazetesi 10’Lar Dergisi Ahilik Özel Sayısı’nı inceleyen davetliler arasında yer aldı. Dergiyi oldukça beğendiğini belirten Bakan Pekcan, Yenigün Gazetesi ekibine teşekkür ederek, yayıncılık hayatında başarılar diledi. 

DERGİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR 

Bakan Pekcan’ın yanısıra Yenigün Gazetesi standını ziyaret eden önemli isimler de, Zirve’ye özel çıkartılan 10’Lar Dergisi Ahilik Özel Sayısı’na tam not veriyor. Ziyaretçiler derginin, Konya’da ilk kez gerçekleştirilen önemli bir zirveye yayıncılık anlamında büyük bir katkı sağladığına vurgu yapıyor.  

EMİNE ÖZDEMİR 


Editör: TE Bilişim