Yeniden Refah Partisi olarak çok kısa sürede partileşip teşkilatlanma sürecini yürüttüklerini ifade eden Genel Başkan Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak kısa sürede çok büyük mesafe kaydettik.  Resmi Gazete’de yayınlanan kararla seçime girecek 15 partiden bir tanesi olduğumuz resmi olarak tescillenmiş oldu. Bu yoğun çalışma tempomuzu elbette ki seçime kadar devam ettireceğiz. Bu çalışma içerisinde özellikle ‘Anadolu Buluşmaları’ başlığıyla Türkiye’nin dört bir yanında halkımızla, esnafımızla buluşmalar gerçekleştireceğiz. Bu program kapsamında Konya merkezde bu çalışmayı yaptık. Buluşmalarımız Türkiye genelinde devam edecek” diye konuştu.

KONYA MİLLİ GÖRÜŞ SARAYININ MİHRABIDIR

Konya’nın YRP için önemli olduğunu ifade eden Fatih Erbakan, “Tabi Konya’nın Erbakan Hocamız dolayısıyla bizler için önemli bir yeri var. Konya aynı zamanda Belde-i Muhayyere’dir. Konya, ‘Milli Görüş Sarayının Mihrabı’ olarak Erbakan Hocamız tarafından ifade edilmiştir. Tam 40 yıllık Erbakan Hocamızın mücadelesi boyunca Konya, Erbakan Hocamıza en büyük desteği vermiştir. Bu sebeple Konya’da Erbakan Hocamızı anmak daha da anlamlıdır” şeklinde konuştu.

ERBAKAN DEMEK BEREKET DEMEKTİR

Biz de bu cümleleri başkalarının hoşuna gidecek cümleler olsun diye söylemiyoruz. Bütün bu cümlelerin Erbakan Hocamızın hayatında somut karşılığı olduğu için kuruyoruz diyerek Erbakan’ın hayatından örnekler anlatan Fatih Erbakan, “Bu seneki Erbakan’ı anma programlarımızın başlığı ‘Erbakan Demek Bereket Demek’ olarak belirlendi.  Erbakan Hocamızın zihniyeti, Türkiye ve dünyada sömürünün ortadan kalkması demektir. Allah’ın nimetlerinin insanlar arasında adil bir şekilde paylaşılması, ülkemizde ve dünyada nimet ve külfet dengesinin tesis edilmesi, kimsenin üretmeden, emek harcamadan başkalarının sırtından tüketme hakkına sahip olmadığının göstergesidir” ifadesini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim