Çalışmalarında en kaliteli malzemeleri seçen Ünver inşaat, her geçen gün uzun soluklu önemli projelere de imza atıyor. Sektörün içerisinde yaşanan bütün yenilikleri takip ederek müşterilerinin gönlünü kazanıyor.

Ünver inşaat olarak 2014 yılından bu yana sektörde yer aldıklarını belirten Ünver İnşaat sahiplerinden Mustafa Ünver, “Ünver inşaat sahibi olarak 2014 yılında başladığımız bu sektörde halen faal durumda çalışmaktayız. Bu zamana kadar Karatay bölgesi, Meram bölgesinde yaklaşık 180 daire teslimatımız oldu. Şu anda da sektörde hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti olmuştur biz bunu amaçlayarak projelerimizi, çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız işi severek yapıyoruz. Severek yapılan her iş sonucunda mutlaka başarıya ulaşır. Amacımız yaptığımız işlerin, çalışmaların hakkını vermektir. Gereken neyse en iyisini yapıyoruz. Yaptığımız inşaatlar teslim edildikten sonra 2 yılda geçse herhangi bir arızaya ve bakıma ihtiyaç duyulduğu anda hizmet veriyoruz.  Biz Ünver inşaat olarak işimizin arkasında duruyoruz ve garantisini de veriyoruz” dedi.

‘FARKIMIZ ORTADA’

Yeni projelerle ilgili bilgiler veren Ünver, “2020 ve 2021 yılları içerisinde 90 dairelik projelerimiz var. Bunun yanı sıra anahtar teslim villalarımız mevcut. Karatay ve Meram bölgelerinde bu çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Alparslan Mahallesi, Karaman Caddesi, Selim Sultan Caddesi bu bölgelerde aktif şekilde hizmet veriyoruz. Son zamanlarda yaşanan pandemi süreci ile ilgilide vatandaşlarımız müstakil evleri tercih etmeye başladılar. Bu talep karşılığında da Ünver inşaat olarak vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda gerekli hizmetleri vermekteyiz. İnşaat firması olarak küçük işlerle uğraşmayız gibi düşüncelerde hiç bulunmadık. Müşteri bizden ne istiyor? Kulübede istese, villada istese 100 dairelik alanıma inşaat yap derse bile biz hepsinde varız. Bizim en büyük ayrıcalıklarımızdan biri biz karşımızdaki insanların ne istediklerini anlayabiliyoruz. Bu yüzden kendimizi hiçbir zaman yukarıda görmedik, müşterilerimiz bizden ne bekliyor ona bakıyoruz” şeklinde konuştu.

ÖDEME KONUSUNDA KOLAYLIK SAĞLIYOR

Ödeme noktasında müşterilere kolaylıklar sağladıklarını ifade eden Ünver, bu noktada Ünver İnşaat olarak öz sermaye ile çalıştıklarını ve müşterileri de sıkıntıya koymadan aynı zamanda kredi olaylarına bulaştırmadan önlerini açıp ödeme kolaylığı sağladıklarını belirtti.

‘HERKES İŞİNİ DOĞRU YAPMALI’

Yaşanan sıkıntılı süreç içerisinde inşaat sektörünün günümüzdeki ve gelecekteki durumu hakkında değerlendirmelerden bulunan Mustafa Ünver, “Pandemi sürecinin yaşanması ile beraber sıkıntılı zamanları geride bıraktık çok şükür. Eğer ki bu dönemleri yaşamamış olsaydık, 2020 yılını inşaat sektörü adına çok farklı ve çok ilerleyici olarak değerlendiriyorduk. Şu anda da çok iyi durumdayız müteahhit arkadaşlar olarak, yolu doğru olan ve işini düzgün yapanın hiçbir zaman sıkıntıya düşmeyeceğine biz çok kez şahit olduk. Kimse kimsenin hakkına geçmesine gerek yok pandemi süreci olsa da olmasa da müşterisini memnun eden ve işini doğru yapan kesinlikle ayakta kalmaya devam edecektir. İnşaat sektörü gerçekten dürüstlük isteyen bir sektör. Yapılan inşaatları, daireleri kendim oturacakmış yapmam gerekir. Bu vebal işi çünkü genel anlamda baktığımız zaman vatandaşlarımız tek isteği güzel bir evde yaşamlarını devam ettirmektir, imkanları dahilinde. Bunu göz önünde bulundurursak, 2018 yılından bu yana zarar gören esnaflarımız illaki kimin ne olacağını Allah bilir ama bir parça iyi odu diyebiliriz. Niye iyi oldu dersinizde bir dairenin 3 kişiye satıldığını, peşinatlarının alınıp müşterilerin, vatandaşlarımızın mağdur edildiğini duyduğumuz zaman üzülüyoruz. Bu durum bizleri de olumsuz etkiliyor. Genel anlamda vatandaşlarımızın bize olan güveni azalıyor. Bizim isteğimiz bu işi bilen, sermayesi olan, hakkıyla yapan kişilerin yapmasıdır. Bu sektör gerçekten basite alınacak bir sektör değil. İstemeyiz ki hiçbir insanımızın canı yanmasın, kimse mağdur olmasın, parasını kaptırmasın çünkü para kolay kazanılan bir şey değil yıllarca birikim yapılıyor alın teri ile kazanılıyor. Vatandaşlarımız bu olumsuzlukları kesinlikle hak etmiyor. Bu iş gerçekten yatırım işi ve ucuz bir sektör değil dikkatli olmak gerekiyor. Dileriz ki herkesin işi gücü rastgelesin” diyerek sözlerini tamamladı.

MERVE DURGUT

Editör: TE Bilişim