Seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak "insanların içinde kendini mutlu huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi" hedeflemiş bir inşaat firması olan Hektar Emlak Yapı, yılların verdiği birikim ve tecrübe ile projelerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler sunuyor. Kalite anlayışından, insana ve çevreye olan saygısından ödün vermeden, inşaat ve gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti hedefiyle faaliyet gösteren Hektar Emlak Yapı, pek çok projeyi başarıyla tamamlayarak sektörün güvenilir markalarından biri olmayı başardı.

MÜŞTERİLERİMİZE KARŞI SORUMLULUK BİLİNCİ İLE HAREKET EDİYORUZ

Gerçekleştirdiği ve gelecekteki tüm projelerde müşterilerine karşı daima sorumluluk bilinci ile hareket ettiklerini ifade eden Hektar Emlak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aytemir, “Hektar Emlak Yapı, yılların verdiği birikim ve tecrübe ile projelerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan yaratıcı çözümler sunuyoruz. Kalite anlayışından, insana ve çevreye olan saygısından ödün vermeden, inşaat ve gayrimenkul sektöründe müşteri memnuniyeti hedefiyle faaliyet gösteren Hektar Emlak Yapı, pek çok projeyi başarıyla tamamlayarak sektörün güvenilir markalarından biri olmayı başarmıştır. Konya’nın bir çok bölgesinde gerçekleştirdiği projeler ile yeni yaşam alanlarına imza atmıştır. Çevreye ve insana duyarlı yaklaşımı, kaliteli malzeme seçimi ve zamanında teslimat konularında gereken hassasiyeti göstererek, müşterilerine karşı daima sorumluluk bilincini ön planda tutmaktadır” ifadelerini kullandı. 

SEKTÖRDE ÖRNEK VE ÖNDER OLMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZ 

Hedeflerinin gerçekleştirdiği ve gelecekteki tüm projelerde bulunduğu şehre ve bölgeye değer katarak, modern ve estetik yaşam alanları sunmak olduğunu ifade eden Aytemir, “Güvenilir ve dürüst çalışma ilkeleriyle sektöründe aranılan isimlerden biri olarak nesiller boyu insanlığa hizmet verecek yapılar üretme bilinci  içinde, yaptığı tüm projeleri kaliteli, sorunsuz ve zamanında yerine getirerek, en mükemmel sonuca ulaştırmak hedefimiz. Gerçekleştirdiği ve gelecekteki tüm projelerde bulunduğu şehre ve bölgeye değer katarak, modern ve estetik yaşam alanları sunmak. Günümüz teknolojilerini en verimli şekilde kullanıp, ihtiyacınız olan projeleri kaliteden ve memnuniyetten ödün vermeden gerçekleştirerek sektörün eksikliklerini tamamlayıp sektöründe örnek ve önder bir firma olmak en büyük hedefimiz” dedi.

KONYA’NIN İLK VE EN BÜYÜK LOFT PROJESİNİ İNŞAA EDİYORUZ

 Hektar Emlak Yapı olarak Konya’nın ilk ve en büyük loft projesini inşaa ettiklerini ifade eden Aytemir, “Firma olarak şehir merkezinde iş merkezleri ve ticari alanlar inşa ediyoruz. şuanda 2018 projemiz olan  Konya’nın ilk ve en büyük  loft  işyeri projesine Eski Garaj önünde başladık. Kişiye özel ofis tasarımları ile merkezi hareket kabiliyeti çok yüksek, 9 tane caddenin birleştiği noktada iş merkezimizi inşa edeceğiz . Karatay ve Meram’ında merkezi konumunda projemiz. Projemiz şantiye kurumunu gerçekleştirdik. Şehrin merkezinde 2binmetrekare alandan fazla arazi üzerine kuruluyor. 3 bin metrekarelik kapalı otopark ile hizmet verecek. 50 kişiye loft dediğimiz özel yaşam alanı oluşturduk. 10 adet dükkandan oluşuyor.  Herkes kendi alanını istediğine göre dekolatif edebilecek. Projemiz hem Karatay’a hem de merama hizmet edebilecek lokasyonda. Çevre yolu bağlantıları ile sanayide ulaşım kolay. Proje estetiyi ve konumu ile dikkat çekiyor. Hektar Plaza loft santer projemizin ismi. Artık insanların bir müteahhidin hazır olarak sunduğu projeler değil, satın aldıkları fiziki alanlarda kendilerin rahat edebilecekleri imkanlar sunduk. Loft ismimiz buradan geliyor. Her meslek grubu kendi çalışma grubuna göre ofisini dizayn edebilecek. Hektar Plaza, 2 bin 500 metrekarelik kapalı otoparka sahip. Bu özelliği ile Konya’nın en büyük kapalı otoparka sahip iş merkezi projesi olma özelliği taşıyor. Hektar Plaza, Konya’nın ilk ve en büyük loft projesi olacak. Firma olarak öncellikle inşa hizmetleri yapıyoruz. Bunun yanın da emlak konusunda da vatandaşlarımıza danışmanlık hizmeti veriyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim