Konya’da 2018 yılından bu yana sağlık alanında hizmet veren Özel BLC Tıp Merkezi yenilenen yönetim kadrosu ve yatırımcısı ile Konya’ya hizmet vermeye devam ediyor. İş Adamı Sait Kanopi tarafından devralınan Özel BLC Tıp Merkezi yenilenen ve genişletilen kadrosu ile Konyalılara hizmet veriyor. Özel BLC Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Kanopi hedeflerini Yenigün’e anlattı. Birlikte Sağlıklı Günlere sloganı ile hedeflerinin yenilen isimleri ile birlikte butik bir hastane konseptinde Konyalılara hizmet vermek olduğunu ifade eden Özel BLC Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sait Kanopi, “Ankara merkezli inşaat şirketim mevcut. Bunun yanında 12 yıldan bu yana sağlık sektörünün çeşitli alanlarında hizmet veriyorum. Cerrahi Tıp Merkezi arayışımız vardı. Lokasyon olarak Türkiye üç ili nokta seçmiştim ve Konya’da faaliyet gösteren Özel BLC Tıp Merkezini yakından takip ediyorduk ve Tıp Merkezini satın aldık. Bundan sonra Konyalı hemşerilerimiz için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Tıp Merkezimizi daha iyi yerlere getirmek için gayret edeceğiz. Amacımız Tıp Merkezimizi bir yıl sonrasında butik bir hastane dönüştürmek. Kurumsal anlamda da bir aya kadar isim değişikliğine gideceğiz. Yeni bir isimle Konyalılara hizmet vermeye devam edeceğiz.  Kadromuzda eksiklerimiz vardı. Bu eksiklerimizi yüzde 90 tamamladık. Ameliyathane ve doğumhane açtıktan sonra eksiklerimizi tamamlamış olacağız” ifadelerini kullandı.

100 KİŞİYE İSTİHDAM İMKANI

Özel BLC Tıp Merkezi olarak Konya ekonomisine 100 kişilik istihdam sağlayacaklarını ifade eden Kanopi, “Konya’ya 100 kişilik istihdam alanı sağlayacağız.  Konya’da sağlık alanında vereceğimiz hizmet ile farkımızı ortaya koyacağız. Hastalarımıza özel ve farklı hizmet vereceğiz.  Hastanemizde hostes sistemi olacak. Hastamızı girişten alarak işlemleri tamamlanmasının ardından yine arabasına kadar eşlik edeceğiz.  Bizler Konya’ya sağlık alanında gördüğüm eksiklerden yola çıkarak bu yatırımı kazandırdık. Konya’da tıp merkezimizin bilinirliğini ve tanınırlığını artıracağız. Gurbetçi hemşerilerimize hizmet etmek amacıyla özel sigorta şirketleri ile anlaşmalar gerçekleştireceğiz.  Gurbetçi hasta hemşerilerimizi VIP hizmet ile Konya’ya ve tıp hizmetimize getirmeyi düşünüyoruz. Bizler ekibimize güveniyoruz.  Bizler mevcut yatırımlara rakip olmaya değil, farklı hizmet vermek için geldik.  Bizler Birlikte sağlıklı günlere sloganı ile ekip arkadaşlarımız ve hastalarımız ile birlikte yola çıkıyoruz.  Bünyemizde kendi laboratuvarımızı kurduk. MR yakın zamanda kendi bünyemizde hizmete alacağız.  Saç ekim merkezimizi kuruyoruz” dedi.

10 BRANŞTA HİZMET VERİYORUZ

Özel BLC Tıp Merkezi olarak 10 branşta hizmet verdiklerini ifade eden Kanopi, “Özel BLC Tıp Merkezi olarak acil servis, çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fizik tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Uzman Psikolog, diyetisyen, Kulak burun ve boğaz, dahiliye, estetik ve üroloji polikliniklerimiz ile Konyalıların hizmetindeyiz.  Alanında uzman personellerimiz ile hizmetlerimizi sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim