Otomotiv sektörünün önde gelen markalarından olan Renault Çelik Motorlu Araçlar A.Ş covid-19 ile mücadele süreci içerisinde Konyalı vatandaşlara kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. Yeni süreçle birlikte araç almak isteyenlere önemli fırsatlar sunan Renault Çelik Motorlu Araçlar, Haziran ayında sıfır faiz kampanyasının yanı sıra kredi desteği ile de müşterilerine cazip imkanlar sunuyor. Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, alınan tedbirler içerisinde ve uyguladıkları satış politikalarıyla beraber sürekli hizmet halinde olduklarını söyledi.

MEMNUNİYET VE SAĞLIK ÖN PLANDA

Koronavirüs nedeniyle Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Tutar, buna rağmen Renault Çelik Motorlu Araçlar olarak önlem alarak hizmet vermeyi sürdürdüklerini söyledi. Tedbirler kapsamında Showroomlarda ve test araçlarında

müşterilerine maske, dezenfektan ve kolonya temin ettiklerini belirten Tutar, “Test sürüşlerinde sosyal mesafe kurallarına uyarak tek kişi olarak devam ediyoruz. Hizmet konusunda herhangi bir aksatma yaşatmadan müşterilerimizin memnuniyeti için ve bu hizmetlerimizi gerekli bütün tedbirlerimizi alarak gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla müşterilerimizden de bu konuda olumlu geri dönüşler oldu. Showroomlar, servislerimizde ve satış noktalarımızda bütün araçlarımızın günlük dezenfektasyonlarını aksatmadan yapıyoruz. Test araçlarımız da günde periyodik olarak 2 kez içlerini dezenfekte ediliyor. Bütün bunlar sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti ve sağlığı bizim için önemli” dedi.

SIFIR FAİZ İLE ARAÇ SAHİBİ OLUN

Tutar, Haziran ayı kampanyaları hakkında da bilgiler verdi. Renault’un Haziran ayının başlamasıyla beraber araç almak ve kredi avantajlarından faydalanmak isteyen vatandaşlara fırsatlar sunmaya devam ettiğini vurgulayan Tutar, Konya’da lider marka olduklarını ve bu liderliği süreklilik açısından devam etmeyi düşündüklerini kaydetti. Renault finansın uyguladığı çok cazip kredi imkanlarının detaylarını paylaşan Tutar, şu bilgileri verdi, “Şu an da hali hazırda yine devletimizin uyguladığı kredi oranlarıyla orantılı olarak Renault çok cazip imkanlarla sıfır faiz olmak üzere kredi imkanları sunuyor. 6 ay ötelemeli kredilerimiz var. Haziran ayında “şimdi al 2021 yılında öde” şeklinde. Müşterilerimiz dilerse 6 ay ötelemeli krediyi de kullanabilirler. Dolayısıyla biz hem finansman hem de araç bulunabilirliği açısından müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. Türkiye’deki araç bulunabilir bayilerden bir tanesiyiz. Biz bölge bayisiyiz dolayısıyla özellikle filo müşterilerimize hizmet anlamında araç bulunabilirlik anlamında elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Biz bütün tedbirlerimizle beraber hizmetimize devam ediyoruz ve bütün vatandaşlarımızı da bekliyoruz.”

SEFA SALİH KULA

Editör: TE Bilişim