Müşteri memnuniyeti ilkesini benimseyerek emin adımlarla ilerleyen Koyuncu Fiat kampanyalara devam ediyor. Otomobil ve ticari araç gruplarındaki avantajlı olanaklar ile dikkatleri üzerine çeken Koyuncu Fiat her ay yeni kampanyalara imza atıyor. Fiat Egea ve otomobil grubundaki avantajlı fırsatlara değinen Koyuncu Fiat Oto Şefi Murat İçil Egea’ların 59 bin 150 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulduğunu kaydetti. Aynı zamanda Egea Sedan modellerini tercih edenlere hediye olarak Landirenzo marka LPG taktıklarını söyleyen İçil,  500L model araçlarda ise panoromik tavan ve çift renk hediye seçeneklerinin olduğunu ifade ederek önemli bilgiler verdi. Ticari araç gruplarındaki kampanyalardan bahseden Koyuncu Fiat Satış Danışmanı Ömer Özer ise Doblo ve Fiorino’yu tercih edenlere ise 36 bin TL’ye 20 ay sıfır faiz uzatılmış garanti şeklinde avantaj sağladıklarının altını çizdi. 2016 model Fullback’lerde ise 30 bin TL’ye 15 ay sıfır faiz kampanyasının olduğunu vurgulayan Özer 2017 model Ducato’ların 92 bin TL’den başladığını söyledi. 

FİAT’DA EGEA SEDAN ALANLARA LPG HEDİYE 

Koyuncu Fiat Oto Satış Şefi Murat İçil, Fiat Egea’larda bulunan kampanyalardan bahsederek aracı satın alanlara Tofaş güvencesi altın Landirenzo marka LPG taktıklarını belirtti. EgeaSedan’ların 59 bin 150’TL’den başladığını da cümlelerine ekleyen İçil,  sözlerine şu şekilde devam etti: “Fiat Egea Sedan modellerinde geçen ay olan kampanyamızı yoğun istek üzerine bu ayda devam ettirdik. Egea Sedan modellerimiz 59 bin 150 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor. Bir de araçlarımıza Landirenzo marka LPG’yi hediye veriyoruz. LPG’ler Tofaş destekli olup orijinal şekilde garanti kapsamı altındadır. Araçlarımızın zaten 5 yıl 100 bin kilometre garantisi var. Servis bölümümüzde ki teknik uzman arkadaşlarımız LPG’yi takıyor ve o şekilde müşterilerimize aracını teslim ediyoruz. Bahsetmiş olduğumuz araç 1.4 motor, 95 beygir, 6 ileri vites şeklindedir. Kampanyamız EgeaSedan’ın benzinli 1.4 olan bütün modellerinde geçerlidir. EgeaHackhpack’lerde ise 1.6 otomatik modellerinde geçerli.  Bunların yanında Egea Sedan da 15 bin TL’ye 15 ay, yada 19 bin TL’ye 12 ay şeklinde faizsiz kredi kampanyamız var. LPG kampanyamız Fiat Linea1.4 araçlarımızda da LPG kampanyamız bulunuyor. 53 bin 150 TL’den başlayan fiyatlar ile de satışa sunuyoruz.

EGEA STATİON WAGONLAR, EGEA HACKPACKH FİYATINA 

Egea Station Wagonların, EgeaHackpackh fiyatına olduğunu vurgulayan İçil, Station Wagonların 80 bin TL’ başladığını söyleyerek, “Aynı zamanda Fiat EgeaHackhpack fiyatına müşterilerimiz Station Wagon alabiliyor. Kampanyamız nakit alımlarda geçerli.  Müşterilerimiz kalan tutarları peşin verdiği zaman bu miktarları uyguluyoruz.  Normalde ikisinin arasında 5 ile 6 bin TL arasında bir fiyat farkı vardı. Ama o fiyat farkını şuanda kaldırdık. Station Wagon isteyen müşterilerimize büyük bir avantaj sağladık. Aracı geniş isteyen aileler için gayet ideal bir kampanya oldu. Station Wagon’lar ise 80 bin TL’den başlayan fiyatlarla. Bu seçim otomatik araçlar için geçerlidir” İfadelerini kullandı.

FİAT 500L’DE ÇİFT RENK VE PANOROMİK TAVAN KAMPANYASI 

FİAT 500L kampanyalarından da bahseden Murat İçil, 500L’nin konforlu bir araç olduğunun altını çizerek, “Birde ayrıyeten Fiat 500L aracımızda kampanyamız var. Çift renk hediye veriyoruz. Bunun yanında da panoramik tavan hediyemiz var” diye konuştu. 

TİCARİLERDE 36 BİN TL’YE 20 AY SIFIR FAİZ VE 5 YIL GARANTİ

Koyuncu Fiat Satış Danışmanı Ömer Özer ise ticari araç kampanyaları hakkında bilgiler vererek Ticariler de bulunan Koyuncu Fiat Satış Danışmanı Ömer Özer seçeneğinden bahsetti.  Garantileri 3 yıldan 5 yıla kadar da uzattıklarını söyleyen Özer ifadelerine şu şekilde yer verdi: “Ticari araçlarımızda 36 bin TL’ye 20 ay sıfır faiz uzatılmış garanti kampanyamız bulunuyor. Doblo ve Fiorino araçlarımızda 1.000 TL servisimize garanti ücreti ödeyerek garantileri 3 yıldan 5 yıla uzatıyoruz. Normalde 3 yıl 150 bin kilometre garanti kapsamımız var. Kilometre gene aynı şekilde kalıyor ancak 5 yıla uzuyor. Bundan faydalanmak istemeyen müşterilerimize 30 bin TL’ye 20 ay sıfır faizli kredi kampanyamız bulunuyor.Fiorino Cargo modelleri 46 bin TL’den, Combi modellerimiz ise 55 bin 900 TL’den başlamaktadır. Doblo’larda ki fiyatlarımız ise Easy modellerimiz 62 bin TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.  ”

FULLBACK VE DUCATOLARDA DEV KAMPANYAMIZ BULUNUYOR

Özer, güçlü performansı ve konforu ile dikkatleri üzerine çeken Fiat Fullback’den bahsederek kampanyalar hakkında da önemli bilgiler verdi. Ducato’larda ki avantajlı olanaklara da değinen Özer sözlerine şu şekilde devam etti: “2016 model Fullback’lerde ise 30 bin TL’ye 15 ay sıfır faiz kampanyamız bulunuyor. Harici olarak yaklaşık 3 bin 300 TL civarın Fullback destek kampanyası dediğimiz aracın anahtar tesliminde ek ıskontomuz var. 2016 model fiyatı ise 82 bin TL. 2017 fiyatı 92 bin TL. Ducato araçlarımızın tüm versiyonlarında ise 30 bin TL’ye 15 ay sıfır faiz kampanyamız mevcut. 2017 modellerinde ise 30 bin TL’ye 9 ay faiz şeklindedir. Peşinatı düşük vermek isteyen müşterilerimiz içinde avantajlı oranlarımız var. 5 bin TL peşinat ile müşterilerimiz ticari araç sahibi olabiliyorlar. Kalan kısımda ise 60 aya kadar vade imkanı sunuyoruz. Müşterilerimizin istediği her türlü imkân istediği şartlar mevcut da var.Ducato modellerimiz 77 bin TL’den başlıyor.“

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim