Kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım, cazip kredi kampanyaları, servis maliyetlerinin ucuz olması Koyuncu Fiat’ın prensipleri arasında yer almaya devam ediyor. Konya’nın marka liderleri arasındaki yerini alan Koyuncu Fiat, otomobil ve ticari araçlarda bayram kampanyası düzenledi.Fiat’ın amiral gemisi olan Fiat Egea’nın 71 bin 900 TL’den başladığını söyleyen Koyuncu Fiat Otomobil Satış Müdürü Murat İçil, “Benzinli 1,4 motor FIAT Egea sedanı 40 bin 300 lira peşinatla ayda 999 lira taksit seçeneği ile müşterilerimize sunuyoruz” dedi. Koyuncu Fiat Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan ise, “Fiorino ve Doblo’da 45 bin liraya 20 ay vadeyle 0.99 kredi imkânı sunuyoruz. 2018 model Fiorino ve Doblo araç alan eski müşterilerimize 10 bin ve 20 bin bakım hediyelerimiz var” diye konuştu.

“FİAT EGEA 71 BİN 900 TL’DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA”

Fiat Egea’nın Haziran Ayı itibariyle 71 bin 900 TL’den satışa sunulduğunu vurgulayan Koyuncu Fiat Otomobil Satış Müdürü Murat İçil, diğer kampanyalardan ise şu şekilde bahsetti: “Fiat’ın amiral gemisi olan Egea sedan,  Haziran ayına özel 71 bin 900 TL’den satışa sunuldu. Benzinli 1,4 motor FIAT Egea sedanı 40 bin 300 lira peşinatla ayda 999 lira taksit seçeneği ile müşterilerimize sunuyoruz. Piyasadaki C segmentindeki en iddialı fiyat diyebilirim. Bunun yanında yine Egea sedan ve hatchback araçlara uyguladığımız LPG kampanyamız devam ediyor. Bizden aracını alan müşterilerimize 2 bin 250 TL farkla LPG montajını biz yapıyoruz. En güzel tarafı da LPG’nin garanti kapsamında takılması. Bir yıldır devam eden bu kampanyamız çok büyük rağbet görüyor. Sattığımız benzinli araçların yaklaşık yüzde 95’ini LPG uygulamasıyla beraber satıyoruz. Kampanyalarımız ay sonuna kadar sürecek.”

“BABALAR GÜNÜNE ÖZEL KAMPANYA”

Babalar gününe özel indirim uyguladıklarını dile getiren İçil, ayrıca dövizin yükselmesi nedeniyle araçlara da her ay zam geldiğinin altını çizerek araç alacak olan vatandaşların yıl sonunu beklememeleri gerektiğini söyledi. Önümüzdeki aylarda da zamların yansıyabileceğini dile getiren İçil, “Geçenlerde Anneler Günü’ne özel kampanya yapmıştık. Bu ay da Babalar Günü’ne özel yüzde 3 indirim uyguluyoruz. Yine emniyet personeline yüzde 3 indirimimiz devam ediyor. Bizden daha önceden araç alan müşterilerimize de yüzde 3 indirimimiz var. Dövizin yükselmesi nedeniyle araçlara her ay zam geliyor. Elimizde avantaj arabaları dediğimiz stoklu araçlarımız var. Biz bunları zamsız satmaya devam ediyoruz. Dövizin böyle devam etmesi önümüzdeki aylarda zam olarak yansıyacak. Müşterilerimiz araç sahibi olmak için yılsonunu beklemesinler. Araba sahibi olmak isteyen müşterilerimizin acele etmesini istiyoruz” diye konuştu. İçil, ayrıca Koyuncu FIAT olarak Jeep ve Alfa Romeo markalarının bayiliklerini aldıklarını ifade ederek yakın zamanda bu araçların satışına başlanacağını sözlerine ekledi.

“TİCARİ ARAÇLARDA BAYRAM KAMPANYASI”

Fiorino ve Doblo’da 45 bin liraya 20 ay vadeyle 0.99 kredi imkânı olduğunu ifade eden Koyuncu Fiat Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan, ayrıca bakım hediyelerinin olduğunu da vurguladı. Bayram öncesi bütün vatandaşların araç sahibi olmasını istediklerini de sözlerine ekleyen Demirhan, cümlelerini şu şekilde aktardı:“Bu ay lokomotif aracımız olan Fiorino ve Doblo’da 45 bin liraya 20 ay vadeyle 0.99 kredi imkânı sunuyoruz. 2018 model Fiorino ve Doblo araç alan eski müşterilerimize 10 bin ve 20 bin bakım hediyelerimiz var. Ducato ve Pratico araçlarımızda ‘Ortak dediğin böyle olur’ kampanyamız devam ediyor. Burada bir yıllık yakıtın yüzde 20’sini TOFAŞ hediye ediyor. Bu da yaklaşık 7 bin 200 liralık bir avantaj sağlıyor. Yine ’10 numara kampanya’ ile kampanya üyelerimize servis, yedek parça ve işçilikte özel indirimler uygulanıyor. Dövizin yükselmesiyle fiyatlar ister istemez arttı. Ama güçlü araç stokumuz sayesinde müşterilerimiz 4-5 bin liralık indirime sahip oluyorlar. 2017 model Doblo’lar elimizde hala mevcut. Bayram öncesi tüm vatandaşlarımızın araç sahibi olmasını istiyoruz.”

HÜSEYİN MENEKŞE 

Editör: TE Bilişim