Yaptığı kampanyalar ile ses getiren Koyuncu Fiat, Ekim ayında da özel kampanyalarla müşterilerine cazip teklifler sunuyor. Satış kampanyaları dışında, servis kampanyaları ile de gündeme gelen Koyuncu Fiat, “Fiat araçlarımız evine geri dönüyor” sloganıyla düzenlediği Ekim ayı kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. 3 yaşın üstü araçlarda geçerli olan kampanya ile Koyuncu Fiat, 1.3 ve 1.4 motor hacmine sahip araçların yağ bakımını KDV dahil 150 TL’ye, motor bakımını ise 350 TL’ye gerçekleştirecek. Ayrıca buna ek olarak, kampanyadan yararlanan müşterilere verilecek özel indirim kuponu ile müşteriler yedek parçada yüzde 10, işçilikte ise yüzde 15 indirim kazanacak. Bu hediye çekleri 1 yıl geçerli olacak.

CİDDİ BİR KAMPANYA

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Koyuncu Fiat Servis Müdürü Onur Uyanerler, yaptıkları kampanya ile amaçlarının daha fazla müşteriye hizmet vermek olduğunu söyledi. Kampanya hakkında detaylı bilgi veren Uyanerler, şöyle devam etti, “Yaptığımız kampanya ciddi bir kampanya. Kampanyayı planlarken, 1.3 ve 1.4 motor seçeneklerindeki araçlar üzerinde bir piyasa analizi yaptık. Kim ne kadarlık bir hizmet alıyor konusunu araştırdık. Yapılan araştırmada ortalama 200 TL’ye yağ bakımı ve 400 TL’ye motor bakımı yapıldığını öğrendik. Biz bu rakamları görünce, sloganımızda kalite ve garantiyi bırakmadan daha uygun rakamlara bu işi yapabilir miyiz diye düşündük. Böylece bu kampanyayı başlattık. Yağ bakımını KDV dahil 150 TL’ye, motor bakımını da 350 TL’ye getirdik. Vatandaş gelsin hizmetini alsın dedik. Biz bu kampanyadan yararlanan vatandaşlarımıza bir de hediye çeki vereceğiz. Bu çeklerimiz özel indirim kuponu şeklinde olacak. Bu çeklerimizle müşterilerimiz geldiği zaman 20 nokta kontrolünü ücretsiz yapacağız, motor korumasını ücretsiz yapacağız ve lastik sökme takma ve balansını ücretsiz yapacağız. Ayrıca müşterilerimiz bakım veya aracındaki herhangi bir arızada da işçilikte yüzde 15, yedek parçada yüzde 10 indirim almaya hak kazanacak. Müşterilerimiz bu çeklerimiz 1 yıl geçerli olacak. Bu çeki aracın herhangi bir arızasında kullanabilir.”

ALGILARI YIKMAK İSTİYORUZ

Kampanyalar ile hizmet kalitesini artırmayı ve değer katmayı hedeflediklerini dile getiren Uyanerler, “Müşterimizin Fiat marka aracı varsa, burayı kendi yeri gibi görsün, kendi ustası gibi görsün. Pahalı algısını yıkalım istiyoruz. Konya için çok güzel olacak. En azından bizlerle tanışsınlar. Bize önyargıyla davranmamaları yerine müşterilerimizin buraya gelip bizleri görmesini ve tanımasını istiyoruz. Güzel bir sinerji oluşturduk diye düşünüyoruz. İnşallah bu tür kampanyalar ile değer katmaya devam edeceğiz. “Fiat araçlarımız evine geri dönüyor” sloganıyla yola çıktık. Amacımız ne, ne yapmak istiyoruz, nasıl yürüyebiliriz, gerçekte ne istiyoruz onları vurgulamak istedik ve bu slogan çıktı. Çok da güzel oldu. Kalite ve garantiyi herkes almak zorunda. Bunu düşünerek hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DAHA FAZLA KİŞİYE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ

Koyuncu Fiat olarak, servis noktasında yıllık 15 bin araç kapasitelerinin olduğunun bilgisini veren Uyanerler, her yıl bu kapasitelerinin üstünde hizmet verdiklerini söyledi. Bu kampanya ile daha fazla müşteriye ulaşmayı arzu ettiklerini bildiren uyanerler, şunları kaydetti, “Her yıl servis noktasında 16-17 bin rakamlarına ulaşıyoruz. TOFAŞ’ın en büyük emarına sahip 5. veya 6. bayiyiz. Bu kadar büyük imkanlarımız var. Biz bunu yaparken daha fazla kişiye hizmet etme adına yapıyoruz. Biz belli sebeplerle buradan dışarıya gitmiş olan müşterilerimizi geri getirmek istiyoruz. Böylece daha fazla kişiye hizmet sunmak istiyoruz.”

FAHRİ ALTINOK

Editör: TE Bilişim