Konya’da sektörün öncü isimlerinden olan Ergül Hırdavat, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerinin ihtiyaçlarına en kaliteli şekilde cevap vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda modern el aletleri ürünlerinde de Türkiye’nin yerli ve kaliteli markası RTRMAX’ın bayiliğini yapan Ergül Hırdavat, markanın yeni ürünlerini tanıtmasına olanak sağlıyor. Ergül Hırdavat’ta kurulan RTRMAX Çadırı’nda onlarca çeşit ürünün tanıtımı gerçekleştirilirken, ürünler müşterilerden tam not aldı.  

KALİTE MÜŞTERİYLE BULUŞUYOR 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ergül Hırdavat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergül, sektördeki faaliyetlerini aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Bu kapsamda müşterilerine kaliteli hizmet verme gayretinde olduklarını dile getiren Ergül, “Hırdavat sektöründe müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye gayret gösteriyoruz. Bu anlamda kaliteli ürünleri müşterilerimize sunuyoruz. Bu ürün guruplarından biri de RTRMAX Elektrikli El Aletleri ve Bahçe Gurubu ürünleri. Bayiliğini yaptığımız bu ürünleri demo çadırında müşterilerimizin denemesine sunduk. Müşterilerimiz ürünleri burada gelip test edebiliyor. Test ettikten sonra ürünlerin ne kadar kaliteli olduğunu müşterilerimiz rahatlıkla görebiliyor ve sipariş veriyorlar. Bu tür çalışmalarımız devam edecek ve kaliteli ürünlerimizi müşterilerimize sunmayı sürdüreceğiz” dedi. 

MÜŞTERİLER MAKİNELERİ DENEBİLİYOR

RTRMAX Elektrikli El Aletleri ve Bahçe Gurubu ürünleri hakkında bilgi veren RTRMAX Ürün Gurubu Demo ve Tanıtım Sorumlusu Yasin Aslan da, “Akdemir Teknik Makina olarak bu çalışmayı başlattık. Hem bayilerimize destek hem de ürün tanıtma amacıyla yapıyoruz. Akülü ürün guruplarımız mevcut, elektrikli ürün guruplarımız mevcut, bunun yanında benzinli, dizel ve havalı guruplarımız mevcut. Yerli bir markayız. Türkiye’nin her bölgesinde markamızın tanıtımını yapıyoruz. Ağırlıklı olarak akülü ürünlerimizi tanıtıyoruz. Çünkü yeni teknoloji bunlar. Ustalarımızın çoğu elektrikli aletleri değil akülü aletleri tercih ediyor. Hem iş zamanlarını kısaltıyor hem de kullanımı daha kolay. Elektrikli ürünlerdeki verimi akülü ürünlerden elde edebiliyorlar. Burada biz de deneme imkanı sunuyoruz.

Satış sonrasında ciddi bir desteğimiz var. 2 yıl boyunca ürünlerimiz tamamında garanti veriyoruz. Kullanıcı hataları dışında servislerimiz 2 yıl boyunca ücretsiz servis imkanı sunuyoruz. Türkiye’nin her yerinde servislerimiz var. Her türlü teknik desteği sunuyoruz. Yeni nesil teknolojileri ustaların taleplerine göre, onların işlerini yarım bırakmayacak şekilde tasarlıyoruz. Bu da bizim farkındalığımız oluyor. Her müşterinin talebine göre ürünler mevcut.  Konya sanayi bölgesi, tarım bölgesi. Dolayısı ile bu çalışmalarımızda odaklanmamız gereken bölge burası. Çok fazla sanayi var. Çalışmalarımızı bu nedenle ağırlıklı olarak buraya veriyoruz” ifadelerini kullandı. 

İBRAHİM BÜYÜKHARBUT 

Editör: TE Bilişim