Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Konya İl Başkanlığı İftar programı düzenledi. Mavera Kır ve Düğün Bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Konya İl Başkanı Yücel Kemendi, Erbakan Vakfı Meram İlçe Başkanı Mustafa Nohutçu, Selçuklu İlçe Başkanı Şuayip Gökalp, Karatay İlçe Başkanı Cengiz Dönmez ve çok sayıda davetli katıldı.

İftarın ardından konuşmalarını gerçekleştiren Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı Konya İl Başkanı Yücel Kemendi, Geleneksel hale getirdikleri iftar programının beşincisini gerçekleştirdiklerini söyleyerek bütün herkesin de Ramazan Bayramını kutladı.

Kemendi, “Ben öncelikle gelen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir bereket ayının sonuna daha geldik. Buradan da tüm Müslüman aleminin Mübarek Ramazan Bayramını kutluyorum. Geleneksel hale getirmiş olduğumuz iftar programının bugün beşincisini gerçekleştiriyoruz. Öncelikle üniversitenin öğrencilerine iftar yemeği, daha sonra üniversitedeki yabancı misafirlerimize verdik. Bayanlar komisyonumuzda iki ayrı iftar yemeği düzenledi. Bugünkü gerçekleştirmiş olduğumuz yemek ise üyelerimiz ve yönetimimize ait bir yemek” diye konuştu.

HÜSEYİN MENEKŞE 

Editör: TE Bilişim