Mercedes Bayraktarlar Merkon’da hafta sonunda sürüş keyfi yaşandı. Birbirinden değerli Mercedes-Benz modelleri Dedeman Otel’de düzenlenen test sürüş etkinliğinde Mercedes tutkunları ile buluştu. Gerçekleşen etkinliğe araç severler yoğun ilgi gösterdi.  Gerçekleşen test sürüşünde araç tutkunları Mercedes modelleri olan G 500 FL Magnetic, C 200 Cabriolet FL AMG, CLS 400 d 4MATIC AMG, E 300 Coupe AMG, E 350 Cabriolet AMG, GLC 250 4 MATIC Coupe AMG, SLC 180 AMG modellerini test etme imkanı buldu. 

TEST SÜRÜŞÜ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Sabah saat 10:00 itibariyle Brunch ile başlayan test sürüşü 18:00’e kadar barbekü ikramı ile devam etti. Etkinliğe katılan misafirler Mercedes’in G 500 FL Magnetic, C 200Cabriolet FL AMG,CLS 400 d 4MATİC AMG,E 300Coupe AMG,E 350 Cabriolet AMG, GLC 250 4 MATIC Coupe AMG,SLC 180 AMG modelleri test etme imkanı buldu. Araçları test eden misafirler araçlar ile bol bol fotoğraf çektirdi.  Birbirinden değerli Mercedes modellerini yakından görmek ve test etmek için gelenlerin çocukları da unutulmadı. Çocuklar, kendileri için ayrılan özel oyun alanında eğlenceye doydu. 

ETKİNLİKTEN MEMNUN AYRILDILAR

Mercedes Bayraktarlar Merkon tarafından düzenlenen test sürüşüne katılan misafirler test sürüşü etkinliğinden memnun ayrıldı.  Etkinliği değerlendiren misafirler, “Güneşli güzel bir haftasonunda ailemiz ile birlikte Mercedes Bayraktar Merkon tarafından düzenlenen test etkinliğinde unutulmaz bir gün gün geçirdik. Etkinlikte bizlerin konforu ve rahatlığı için gereken tüm ihtiyaçlar mevcuttu. Mercedes’in üst segment araçlarını yakından görme ve test etme imkanı bulduk. Araçlar hakkında detaylı bilgi sahibi olduk. Bu etkinliği düzenleyen Mercedes Bayraktarlar Merkon yöneticileri ve çalışanlarına teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.

ARAÇLAR ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR MERKON’DA GÖRÜLEBİLECEK

Mercedes Bayraktarlar Merkon tarafından düzenlenen test sürüşüne katılamayan araç tutkunları araçları Çarşamba günü mesai bitimine kadar Mercedes Bayraktarlar Merkon’da yakından görme ve araçlar hakkında detaylı bilgi sahibi imkanı bulabilecek.

Gerçekleştiren etkinlik hakkında bilgi veren Mercedes Bayraktarlar Merkon Otomobil Satış Müdürü Mustafa Ertürk, “Mercedes Bayraktarlar Merkon ailesi olarak düzenlediğimiz test sürüşünde Niş araçlar diye tabir ettiğimiz araçları Mercedes tutkunları ile buluşturuyoruz. Bu araçlarımız motor gücü ve görseli ile ön plana çıkıyor.  Konyalı hemşerilerimiz etkinliğimize yoğun ilgi göstermesi bizleri ayrıca memnun etti. Araçları test eden misafirlerimiz araçlara hayran kalıyorlar.  Bu etkinlikle amacımız misafirlerimiz etkinlikten mutlu ve güzel ayrılmalarını sağlamak.  Mercedes tutkunları bu araçları Çarşamba günü mesai bitimine kadar şovrumumuzda görebilecek” dedi.

‘ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ’

Mercedes Bayraktarlar Merkon Genel Müdür Mehmet Akyol, Bayraktarlar Merkon Mercedes-Benz Konya Bayisi olarak çeşitli etkinliklerle müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını belirtti. Akyol, “Bu etkinliği yapmamızdaki en önemli amaç güneşli ve güzel Pazar gününde müşterilerimiz ile bir araya gelerek güzel bir gün geçirmek. Bunun yanı sıra Mercedes – Benz’in Niş araçları olarak ifade ettiğimiz araçları tanıtma imkânı bulduk.  Etkinliğimize katılım sağlayan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz test sürüşü ile etkinliğimize katılan misafirlerimiz araçları ve performansları yakından tanıma imkânı buldular. Etkinliğimizi kaçıran araç tutkunları araçları Çarşamba günü mesai bitimine kadar şovrumumuzda görme imkanı bulabilecek. Etkinliğimizi kaçıranları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim