Her ay farklı kampanyalar ile öne çıkan Koyuncu Fiat, Ekim ayında da göz dolduran teklifler sunuyor. Geçtiğimiz günlerde devlet bankalarının sıfır araçlar alımlarındaki kredi faizlerinde indirime gitmesini destekleyen Koyuncu Fiat, bu kampanyaya ek olarak sıfır faiz imkanı sunuyor. Böylece oldukça rekabetçi fiyatların ortaya çıktığı Koyuncu Fiat’ta Ekim ayı araba alacaklar için önemli bir fırsat olacak.

EGEA’DA GÖZ DOLDURAN TEKLİF

Binek otomobillerdeki kampanyalar hakkında bilgi veren Koyuncu Fiat Satış Müdürü Murat İçil, devlet bankalarının geçtiğimiz günlerde faiz oranlarını 0.49’a çektiğini hatırlattı. Bu durumun oldukça olumlu bir gelişme olduğunu belirten İçil, Koyuncu Fiat olarak kendilerinin de sıfır faiz kampanyaları ile müşterilerinin karşısına çıktıklarını söyledi. Özellikle otomobil gurubunda önemli seçenekler sunduklarını dile getiren İçil, şunları söyledi, “Devlet bankaları 0.49 oran faiz kampanyası yaptı. Buna ek olarak biz kendi finans sistemimizle müşterilerimize 0 faiz kampanyası sunuyoruz. Özellikle Fiat Egea’da 20 bin 20 ay, 30 bine 12 ay faizsiz bölüyoruz. Aracımızın başlangıç fiyatı da hurda teşvikli 76 bin 400 TL. Hem rekabetçi hem de kredi anlamında güzel fiyatı var aracımızın. Bu ay çok cazip fiyata Fiat Panda aracımız var. 69 bin 900 TL. Çok rekabetçi bir fiyat. Çünkü bu fiyatlarda çok fazla sıfır araç kalmadı. O anlamda güzel bir fiyatı var.”

LPG KAMPANYASI SÜRÜYOR

Koyuncu Fiat olarak uyguladıkları LPG kampanyasının büyüyerek devam ettiğini dile getiren İçil, “Araçlarımızda LPG kampanyası devam ediyor. Landirenzo marka LPG 4 bin 600 TL’ye ve garantili. Garantisi 5 yıl devam ediyor. Onun haricinde müşterilerimiz daha uygun LPG isterlerse 2 bin 250 TL’ye Atiker marka LPG takıyoruz. Daha uygun fiyatlı LPG isteyen bunu tercih edebilir” dedi.

YOĞUN BİR TALEP VAR

Ekim ayına hızlı başladıklarını belirten İçil, yapılan kampanyaların müşteriler nezdinde büyük karşılık bulduğunu söyledi. Bu anlamda araç yetiştirmekte zorluk yaşayabildiklerini dile getiren İçil, müşterilere “acele edin” çağrısında bulunarak şunları söyledi, “Ekim ayı gerçekten hızlı başladı. Faizlerin düşmesiyle birlikte kredi anlamında daha cazip araç alınabiliyor. Bizim kendi finans sistemimizle birlikte oldukça cazip bir teklif sunuyoruz. Kampanyaların oldukça büyük etkisi oldu. Taleplere cevap vermekte zorlanıyoruz. Neredeyse araç yetiştiremiyoruz. Arabalar üretim aşamasındayken satılıyor. Buraya geldiği zaman da kısa sürede müşteriye teslim ediyoruz. Yoğun ilgiden dolayı ay sonunda araba kalmadı diyebiliyoruz. Geçen ay bunu yaşadık. Bu anlamda, müşterilerimizin bir talebi varsa ay sonunu beklemeden gelmelerini tavsiye ediyoruz. Fiat markası olarak Türkiye’de ve Konya’da lider markayız. Otomobilde en çok satan markayız. Müşterilerimiz yoğun bir ilgi gösteriyor. O anlamda müşterilerimize teşekkür ediyorum. Test araçlarımız mevcut. Mağazamıza gelip her türlü aracı test edebilirler. Bizler de müşterilerimize yardımcı olarak onların memnuniyetleri doğrultusunda çözüm bulmaya çalışıyoruz.”

İBRAHİM BÜYÜKHARBUT

Editör: TE Bilişim