Eğitim-Bir-Sen Karatay Şubesi Başkan Adayı Mehmet Çorak, güçlünün değil haklının yanında yer alabilmek adına bu yola çıktıklarını belirtti. ‘Yola çıkmak var olmanın gereğidir’ diyen Mehmet Çorak, “Bize düşen yola çıkmaktır. Çıktığımız bu kutlu davada, siz değerli tüm üyelerimizin desteğine ve dualarına talibiz. Güçlünün yanında değil, haklının yanında olmak için; onurlu bir hayat mücadelesinde var olmak için;  şahısların değil, değerlerin ön planda tutulduğu;  söylemi ve eylemi bir olan; ve nihai amacı, Rıza-i İlahi olan dava arkadaşlarım ile birlikte bu kutlu bayrağı dört yıl taşımak için bir yola çıktık. Rabbim utandırmasın inşallah” dedi.

Çalışma prensiplerini de anlatan Mehmet Çorak, “Tüm üyelerimize adil davranarak haklarını korumak temel çalışma prensibimiz olacaktır. Üyelerimizin sorunlarını hızlı bir şekilde çözüme ulaştırmak için çalışacağız. Tüm çalışmalarımızı üyelerimiz ve temsilcilerimiz ile birlikte yürüteceğiz. Temsilcilerimiz ve üyelerimizle düzenli olarak bir araya geleceğiz. Okul ve kurumlarımızın ziyaretleri birinci önceliğimiz olacaktır. Bayan üyelerimize özel programlar organize edilecektir. Kültürümüze ve Karatay’ımıza katkı sağlayacak kültürel ve sosyal etkinlikler düzenleyeceğiz. Sendikamızı bir adım ileriye götürecek her türlü düşünce ve öneriye açık olacağız” ifadelerini kullandı. 

Eğitim-Bir-Sen Karatay Şubesi Başkan ve yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluşuyor: Mehmet Çorak, Gülbahar Yüksel, Murat Alan, Yusuf Özcan, Vahit Gedik, Müslüm Yurtman, Hüseyin Şenol Doğru. 

MEVLÜT EGİN

Editör: TE Bilişim