Citroen’in 2018 yılı kampanyaları hakkında bilgi veren KONMOT Citroen Plaza Satış Müdürü Onur Kunduracıoğlu, “Birinci ay itibariyle 30.000 TL kredi 12 ay yüzde 0.89 faizli cazip kampanyamız devam ediyor” dedi. 

Citroen yetkili satıcısı KONMOT Motorlu Araçlar, dikkat çekici kampanyaları ve değişmeyen fiyat politikası ile yeni araç alacakların ilgisini çekiyor. Öte yandan 2018 yılı itibariyle sıfır araçlarda beklenen fiyat artışının da henüz söz konusu olmadığı Citroen’de, firmanın sunmuş olduğu cazip faiz oranları,2018 yılında araç alacaklara büyük fırsat sunuyor. Yeni yıla zamsız tarifeyle başlayan Citroen, 2017 yılının son ayındaki fiyat tarifesini sürdürüyor. Konuyla ilgili açıklama yapan KONMOT Citroen Plaza Satış Müdürü Onur Kunduracıoğlu, “2018 yılında Citroen için en önemli yenilik,Citroen Türkiye Genel Müdürü’nün değişmiş olması. Yeni müdürümüzün otomotiv sektörünün içinden perakende satış ayağından gelmesi ve konuya daha fazla hâkim olması hem firmamız açısından hem de bizler açısından büyük avantaj. Bu doğrultuda yeni yıl içerisinde Citroen’in, fiyat ve sıfır faiz kampanyaları yönünden daha agresif ve daha cazip olacağına inanıyoruz. Baktığımız zaman bu düşüncelerimizin ve farklı oluşumun meyvelerini birinci ay itibariyle almaya başladık. Genelde vatandaşlarımızda 12. ayda araç fiyatları uygun olur, birinci ayda da zamlanır algısı vardır. Yeni vizyon doğrultusunda bu düşünce Citroen için söz konusu olmadı. Şu anda gerek stoklarımızda bulunan araçlarda gerekse fabrikadan gelen bazı araçlarda 12. ayın fiyatlarını uyguluyoruz” dedi.

“KREDİLİ KAMPANYALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

Citroen’in geçtiğimiz yıl içerisinde birçok araçta kampanyalar oluşturduğunu dile getiren Onur Kunduracıoğlu, bu yıl içerisinde de ilk aydan itibaren başlayan kredili kampanyaların olduğunu söyledi. Bankalarda ciddi faiz oranlarının olduğunu ancak bunun Citroen’in geneline yansımadığını söyleyen Kunduracıoğlu, “Birinci ay itibariyle 30.000 TL kredi 12 ay yüzde 0.89 faiz oranlarıyla bir kampanyamız mevcut. Bu kampanya genel olarak tüm araçlarımızı kapsıyor. Bankalarda oluşan ve son zamanlarda daha fazla artış gösteren kredi oranları Citroen araçlarda geçerli olmadı. Ne kadar fazla kredi kullanılırsa kullanılsın özellikle vergi levhası olanlar için söylüyorum yüzde 100 kredi kullansalar bile 1.30 oranında kredilendirebiliyoruz. Bu durum hem bizim için hem de vatandaşlarımız için büyük avantaj” dedi. 

“CİTROENCACTUS YENİLENİYOR”

Citroen’in 2018 yılı içerisinde yenileyeceği araçlardan da bahseden Citroen KONMOT Satış Müdürü Onur Kunduracıoğlu, “Dünya genelinde Citroen, bünyesine kattığı yeni oluşumlarla ciddi bir yapılanmaya ve yeniliğe geçiyor. Kısa vadede yeni bir araç gelmesi söz konusu değil. Ancak Mart ayı içerisinde Cactus aracımız makyajlanacak. Sadece makyaj ile kalmayıp şanzıman ve motorunda da değişikliğe gidilecek. Aslında bu değişimle 2018 yılında ki yeni aracımız Cactus olacak diyebiliriz. Tabi ilerleyen yıllarda özellikle 2019 ve 2020 yıllarında ciddi bir atak Citreon tarafından gerçekleştirilecek. Citroen’in ilerleyen yıllarda da adından ciddi şekilde söz ettireceğine inanıyoruz” dedi.

SAMİ KAYALAR 

Editör: TE Bilişim