Şehrimizin öncü markalarından Çetinler Market, 19. Yılını büyük indirimlerle kutluyor. Marketçilik sektöründe ‘Bizim İçin Değerlisin Hemşerim’ sloganı çatısı altında 6. Şube ile hizmet veren Çetinler AVM, gıdadan kozmetiğe, şarküteriden sebze-meyveye kadar tüm ürünlerde büyük indirimler yaptı. Kasım itibariyle başlayan indirimler yoğun talep üzerine ay sonuna kadar uzatıldı.

Konu ile alakalı basın toplantısı düzenleyen Çetinler AVM Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çetin, bu şehre hizmet vermekten gurur duyduklarını belirterek, 19. Yıllarını indirimlerle kutladıklarını ifade etti.

ŞEHİRİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Profesyonel marketçiliği hesaplı satış anlayışı ile gerçekleştirdiklerinin altını çizen Murat Çetin, “Çetinler olarak 19 yıl önce başladığımız market sektöründe bugün 6 şube ile hizmet veren bir zincir haline geldik. Bizleri bugünlere getiren Konyalı hemşehrilerimize minnettarız. Biz hep müşterilerimizi düşündük. En kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunmanın gayreti içerisinde olduk. Bu düstura binaen halkımız da bize sahip çıktı ve hep olumlu dönüşler aldık. Zengin çeşit, güvenilir ve kaliteli ürünleri uygun fiyat politikalarıyla aile bütçesine katkıda bulunarak Konya’da yaşayan halkımızın zorlu hayat şartlarında, enflasyonla mücadelede sosyal bir proje olarak görüp devletimizin yanında olmayı görev olarak benimsedik. Yerli bir kuruluş olarak, yabancı sermayeli veya discount mağaza zincirlerine karşı yoğun mücadele vererek halkımızın yanında olduk. Bugün şehrimizin en önemli bölgelerinde 6 şube hizmet veriyoruz. Toplam 200 çalışanımız, 6000 bin metrekare satış alanına ulaştık. Önümüzdeki dönemlerde yeni şubelerle hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu şehirde kazandığımızı bu şehirde yatırıma dönüştüreceğiz ve istihdam alanları ile katma değer kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

AY SONUNA KADAR İNDİRİMLER DEVAM EDECEK

19. yıllarını Kasım ayı boyunca indirimle kutlayacaklarını dile getiren Murat Çetin, “19. Yılımıza özel Kasım başı itibariyle indirimlerimizi başlatmıştık. Her üründe büyük indirimler yaptık. Halkımızdan gelen yoğun talep üzerine indirimlerimizi ay sonuna kadar sürdürme kararı aldık. Vatandaşlarımız 6 şubemizde de tüm ürünlerini indirimle almaya devam edecek. Tabiki bir kereye mahsus bir indirim yapmıyoruz. Yeni dönem de yeni kampanyalar yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim