Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile büyümesini sürdüren Çelikkayalar’ın 9-18 Kasım tarihlerinde farklı ürünlerde gerçekleştirdiği indirim kampanyası Konyalılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya 18 Kasım Pazartesi günü bitecek indirim dönemi öncesinde tüm Konyalıları Çelikkayalar mağazalarına davet etti. 18 şube ile Konyalıların hizmetinde olduklarını ifade eden Çelikkayalar AVM Genel Müdürü Ali Kaya “ 28. kuruluş yıldönümüne özel düzenlediğimiz kampanyamız 9 Kasım başladı ve 18 Kasım Pazartesi günü sona erecek. 28.Yılımızda düzenlediğimiz kampanyayı müşterilerimize armağan ediyoruz. İndirim kampanyasına Konyalı müşterilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Yaşanan ilgiden Çelikkayalar ailesi oldukça memnunuz. Haftasonunda Konya genelinde bulunan 18. şubemiz 200 bin’i aşkın ziyaretçiyi ağırladı.  Bu hafta da yoğunluğunun devam etmesini bekliyoruz. Yaptığımız indirimler ile Konyalı hemşerilerimizin bütçelerine katkıda bulunmak istedik. İndirimler ile Konya  halkının yanında olduğumuzu göstermek istedik. Çelikkayalar ailesi olarak kampanyalarımızın devamı gelecek. 2020 yılına kadar hedefimiz müşteri sayısını artırmak. Konyalı hemşerilerimizin tüm alışverişlerine Çelikkayalar ailesi olarak talibiz” ifadelerini kullandı.

İNDİRİMLER TAM NOT ALDI

Çelikkayalar AVM’nin 28. yılına özel düzenlenen indirimlerin Konyalılar tarafından büyük memnuniyet ile karşılandığını ifade eden Kaya, “ Mağazalarımızı gezerek indirimlerimizin faydalarını yerinde inceliyoruz. Müşterilerimiz gerçekleştirdiğimiz indirimlerden oldukça memnun.  Bizlere yaptığımız indirimlerden dolayı teşekkürlerini iletiyorlar”dedi.

YÖRESEL ÜRÜNLERİ KONYALILARLA BULUŞTURURUYOR

28. kuruluş yıldönümünü kutlayan Çelikkayalar Alışveriş Merkezi Konyalıları gerçek Anadolu lezzetleriyle buluşturuyor. Selçuklu şubesinde 33 ilden  getirilen lezzetler vatandaşlara sunuluyor. Vatandaşlar yöresel ürünlere yoğun ilgi gösteriyor. Yöresel ürünler 18 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim