Şekerleme sektöründe uzun yıllardır verdiği deneyimi, imal ettiği ürünlerdeki kalitesiyle ispat eden Giba Şekerleme, geniş ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet veriyor. Kurban bayramı karşılamaya sayılı günler kala Giba Şekerleme bayramların vazgeçilmezleri olan lokum ve şekerleme çeşitleri ile hazırlığını tamamlayarak müşterilerine birbirinden farklı ve lezzetli lokum çeşitlerini sunmaya başladı.  1980 yılında kurulan Giba Şekerleme üretim, kalite ve hijyenden ödün vermeyen bir anlayışla zengin çeşidini damak tadını bilenlere sunuyor. Üretimlerinin içerisinde lokum, şekerleme, Mevlana Şekeri ve akide şekeri yer alan Giba Şekerleme Yeni Otogar, Mevlana, Rauf Denktaş caddesi ile müşterilerine güler yüzlü hizmet sunuyor.

BAYRAM HAZIRLIKLARI TAMAMLADIK 

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Giba Şekerleme müşterilerini bekliyor. Bayram ile ilgili hazırlıklar hakkında bilgi veren Giba Şekerleme Nalcaçı Mağaza Sorumlusu Hüseyin Ünver,

“Giba Şekerleme olarak yaklaşan kurban bayramı öncesinde mağazalarımızda Şeker,lokum ve Çikolata hazırlıklarımızı tamamladık ve müşterilerimizi bekliyoruz. Mağazamızda bayramlık tüm çeşitlerimiz hazır. Sabah 9 itibariyle işyerimizi açıyor ve gecenin ilerleyen saatlerine kadar Konyalı müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Müşterimiz bayramda özellikle Duble antep fıstıklı lokum, duble a.fıstıklı çögenli lokum, duble a.fıstıklı h.cevizli lokum, duble yer fıstıklı h.cevizli lokum çeşitleri başta olmak üzere tüm lokumlarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Yine bayram şekerlerimizle de iddialıyız. Giba şekerleme olarak her bütçeye uygun ürünler mevcuttur. Geniş ürün yelpezasi ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Kahvemizde oldukça iddialıyız. Kahvemiz diğer kahvelere göre çift kavurmuyoruz ve sadece tek kavuruyoruz. Oda içimi kolaylaştırıyor. Hem de damaklarda güzel lezzet bırakıyor. Bayramın ikinci gününden itibaren şubemiz Konyalıların hizmetinde. Tüm Konyalı hemşerilerimizin ve müşterilerimizin mübarek kurban bayramını tebrik ediyor, umutlu, huzurlu, sevdiklerinizle ömür boyu saadetle sürecek bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim