Türk Kızılay Konya, Selçuklu, Meram ve Karatay Şubeleri Ramazan Bayramı’nda da saha çalışmalarını aralıksız sürdürerek bayram sevincini ihtiyaç sahipleri ile paylaştı. Kızılay ekipleri, hayırseverlerin bağışları ile oluşturulan temel gıda ürünleri, çocuklar için oyuncaklar, bayram ikramlıkları, maske ve siperliklerden oluşan yardım kitlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Saha çalışmaları sırasında sağlık ve güvenliği korumak için görevlerinin başında olan güvenlik güçleri de unutulmadı.

VATANDAŞLARA MASKE DESTEĞİ

Türk Kızılay Konya Şubesi Ramazan Bayramı’nda da da çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Bu kapsamda Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, 81 ilde olduğu gibi, Konya'da da Ramazan Bayramı’nda vatandaşlara maske dağıtıldı ve bayramları kutlanıldı.

GÜVENLİK GÜÇLERİNİ UNUTMADILAR

Türk Kızılay Meram Şubesi gönülleri bayramda görevinin başındaki güvenlik güçlerini ziyaret ederek bayramlaştılar. Kolonya ve şeker ikramında bulundular.

ŞEKER, LOKUM VE MASKE DAĞITTILAR

Türk Kızılay Karatay Şubesi gönülleri Ramazan Bayramı münasebetiyle bez torba dağıtımı, 10 bin 500 adet maske ile 300 adet lokum dağıtımı gerçekleştirdi.

YAŞLILARI VE ÇOÇUKLARI UNUTMADILAR

Türk Kızılay Selçuklu Şubesi gönülleri bayramın ilk gününde Konya Şehitliğine ziyarette bulundu. Verilen izin kapsamında sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlarımızla bayramlaştı, ikramda bulundu. Şube yetkileri bayramının ikinci gününde Karatay Çocuk Evleri Müdürlüğü ziyarette bulunarak, çocuklarımız ve müdürlük personeli ile sosyal mesafe kurallarına riayet ederek bayramlaştık ve hediyeleşti. Güvenlik güçlerini de unutmayan Selçuklu Şubesi gönülleri bayramın 1. ve 2. günlerinde 400 kg lokma tatlısı ikram etti.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim