Renault ve Dacia Yetkili Satıcısı Çelik Motorlu Araçlar, müşterilerine sunduğu özel kampanyalar ile önemli fırsatlar sunmayı sürdürüyor. Ağustos ayında araç almayı düşünen vatandaşlar için önemli bir kampanya sunan Çelik Motorlu Araçlar, müşterilerini bekliyor. Çelik Motorlu Araçlar Satış Müdürü Bülent Tutar, Ağustos ayına özel hazırlanan kampanyalar hakkında Yenigün Gazetesi’ne açıklamalarda bulundu. İndirimlerin ay sonunda sona ereceğini belirten Tutar, “Megane Sedan 94 bin 900 liradan başlayan fiyatlar ve aylık 2 bin liradan başlayan taksitlerle müşterilerini bekliyor. İlgili başlangıç fiyatı, sınırlı sayıdaki Megane Sedan Joy 1.6 16V 115 bg otomobilin, mevzuata uygun 15 bin lira tutarındaki hurda teşviki ile perakende satın alımında geçerli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı. Mevzuata uygun hurda teşvikinden yararlanılmaması durumunda ilgili fiyat geçerli değil. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dâhil değil. Artan ödeme seçeneği için yüzde 1,77 faiz oranı Çelik Motorlu Araçlar’da sizleri bekliyor” dedi. 

KAMPANYA AĞUSTOS’LA SINIRLI

Renault Clio’nun 69 bin 250 liradan başlayan fiyatlar ve aylık bin 500 liradan başlayan taksitlerle müşteriye sunulduğunu hatırlatan Tutar, şunları söyledi, “İlgili başlangıç fiyatı, sınırlı sayıdaki Clio HB Joy 0.9 TCe 90 bg otomobilin, mevzuata uygun 15 bin lira tutarındaki hurda teşviki ile perakende satın alımında geçerli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı. Mevzuata uygun hurda teşvikinden yararlanılmaması durumunda ilgili fiyat geçerli değil. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değil. Artan ödemeli kredi kampanyası ile 25 bin liradan başlayan peşinat ve yıllık yüzde 18 taksit artışları ile birinci yıl aylık bin 245 lira, 2. yıl aylık bin 469 lira, 3. yıl aylık bin 733 lira ve 4. yıl aylık 2 bin 45 lira taksit ödeme fırsatlarından müşterilerimiz yararlanabilir. Artan ödeme seçeneği için yüzde 1,73 faiz oranı Çelik Motorlu Araçlar’da müşterilerini bekliyor. Yine bu aya özel 50 bin lira kredi için 12 ay sıfır faiz fırsatımız bulunuyor. Kangoo, Master ve Trafic için 50 bin lira 12 ay vade seçeneği için yüzde sıfır sabit faiz oranımız mevcut. Kampanyamız 31 Ağustos 2019 tarihine kadar geçerli.” 

DACIA’DA BÜYÜK AVANTAJ  

Dacia’da düzenledikleri kampanyalar hakkında da müşterilerini bilgilendiren Tutar, “Dacia Duster, 84 bin 900 liradan başlayan fiyatlar ve günlük 59,90 liradan başlayan ödeme seçenekleri ile sizleri bekliyor. İlgili başlangıç fiyatı, sınırlı sayıdaki Duster Comfort 1.6 16v 115 bg 4x2 otomobilin, mevzuata uygun 15 bin lira tutarındaki hurda teşviki ile perakende satın alımında geçerli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı. Mevzuata uygun hurda teşvikinden yararlanılmaması durumunda ilgili fiyat geçerli değil. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değil. Yine Ağustos ayına özel Sandero ECO-G modellerinde avantajlı fiyatların yanında 36 bin lira 12 ay yüzde 0 faiz fırsatı Çelik Motorlu Araçlar’da müşterilerini bekliyor. Belirtilen faiz oranı sadece 36 bin liralık tutar ve 12 aylık vade seçeneğinde geçerli. Ağustos ayında Dacia Dokker avantajlı fiyatlar ve 50 bin lira 12 ay yüzde sıfır faiz fırsatı bulunuyor. Belirtilen faiz oranı sadece 50 bin liralık tutar ve 12 aylık vade seçeneğinde geçerli. Tüm kampanyalarımızdan detaylı olarak bilgi almak isteyen müşterilerimizi Çelik Motorlu Araçlar mağazamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

FAHRİ ALTINOK 

Editör: TE Bilişim