Koyuncu Fiat Konya’da ki marka liderliğini 2017 yılında da sürdürdü. 2011 yılından itibaren marka liderliğini kaptırmayan Koyuncu Fiat,  geçtiğimiz yıl içerisinde 2 bin 52 adet araç satışı gerçekleştirdi.

Kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım, cazip kredi kampanyaları, servis maliyetlerinin ucuz olması nedeniyle Konyalı vatandaşlar Koyuncu Fiat’ı tercih etmeye devam ediyor.

Marka liderliği noktasında açıklamalarda bulunan Koyuncu Fiat Oto Satış Şefi Murat İçil Koyuncu Fiat’ın marka liderliğindeki başarısını ekip ruhuna bağladığını belirterek; “7 yıla baktığımız zaman ise sürdürülebilir bir başarı tablosu ortaya çıkıyor. 2017 yılında Konya’da toplam 2 bin 52 tane araç satışı yaparak Konyalı vatandaşları Fiat sahibi yaptık. Konya halkına bizlere gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Mayıs ayında şovrumumuzda ki yenileme çalışması ile beraber Alfa Romeo ve Jeep markalarının Konya bayiliğini almış olacağız. Yüksek kaliteli anlayışımız ile birlikte Konyalı vatandaşlarımıza da bu markaları sunacağız” dedi. 

KOYUNCU FİAT 2 BİN 52 TANE ARAÇ SATIŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Koyuncu Fiat Oto Satış Şefi Murat İçil 2011 yılından itibaren Konya’da marka liderliğini sürdürdüklerini ifade ederek, 2017 yılı içerisinde 2 bin 52 araç satışı gerçekleştirdiklerini belirtti. Ayrıca başarılarının ekip ruhuna bağlı olduğunu dile getiren İçil, “2011 yılından itibaren Koyuncu Fiat’ın marka liderliği Konya pazarında devam ediyor. 2017 yılında da Koyuncu Fiat Konya’da marka lideri oldu. Biz bu başarımızı ekip ruhuna bağlıyoruz. Paydaşlarımıza verdiğimiz önemle beraber ortaya çıkan kaliteli hizmet anlayışı, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım, cazip kredi kampanyaları, servis maliyetlerinin ucuz olması Konya halkına Fiat’ı çok sevdirdi. 7 yıla baktığımız zaman ise sürdürülebilir bir başarı tablosu ortaya çıkıyor. 2017 yılında Konya’da toplam 2 bin 52 tane araç satışı yaparak Konyalı vatandaşları Fiat sahibi yaptık. Konya halkına bizlere gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de ki bayiler arasında Fiat Egea modellerinin satışında Türkiye ikinciliğimiz bulunuyor. Türkiye’de genele bakarsak bayiler arasında araç satışında 8.yiz. Bununla da gerçekten gurur duyuyoruz başarılarımızı sürdürmek için bütün ekip arkadaşlarımızla beraber bütün gayretlerimizi göstereceğiz”  diye konuştu. 

JEEP VE ALFA ROMEO MARKALARININ BAYİLİĞİNİ DE KOYUNCU YAPACAK!

2017 model araçların 2018 model araçlara göre daha hesaplı olduğunu belirten İçil, Mayıs ayından itibaren Jeep ve Alfa Romeo modellerinin de bayiliğini yapacaklarını vurguladı. 2017 model 500 ailesinde büyük kampanyaların bulunduğunu da sözlerine ekleyen İçil cümlelerini şu şekilde aktardı; “2017 model araçlarımızın satışı devam ediyor. Yeni araçları göre fiyatlar daha hesaplı. 2018 model araçlarımızın fiyatları 2017 model araçlarımızın fiyatlarına göre biraz daha yüksek. Bu ay 2017 model 500 ailesi için 40 bin TL, 15 ay sıfır faizli seçeneğimiz var. 500 x, 500 l ve yenilenen 500 l makyajlı kasa şeklinde benzinli-manuel, dizel-otomatik seçeneklerimiz mevcut. 2017 model Egea Sedan modellerinde de kampanyamız devam ediyor. 18 bin TL’yi 15 aya faizsiz bölüyoruz. Egeahb ve egea ailesinde bu tutar geçerli. Müşterimiz 18 Bin TL’nin üzerinde kredi kullandığı zamanda dışarıya göre çok cazip vade farkları ile kredi finansmanı sağlıyoruz. Ayrıca Egea modellerimize 5 yılda garanti veriyoruz. Buda Tofaş’ın kendi otomobiline ne kadar çok güvendiğinin göstergesidir. Egea modelimiz 2015 yılının son aylarında çıkmıştı. 2016 ve 2017 yıllarında da Egea kendi segmentinde en çok satan marka oldu. Geçen sene 384 bin civarında bir üretim sağlandı. Bunun Tofaş açısından bir rekor olduğunu söyleyebiliriz. Müşteri odaklı hizmet anlayışı ile 2018 yılında da hemşerilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz. Mayıs ayında şovrumumuzda ki yenileme çalışması ile beraber Alfa Romeo ve Jeep markalarının Konya bayiliğini almış olacağız. Yüksek kaliteli anlayışımız ile birlikte Konyalı vatandaşlarımıza da bu markaları sunacağız”

MARKA LİDERLİĞİMİZ DEVAM ETTİĞİ İÇİN GURURLUYUZ

Koyuncu Fiat Ticari Satış Şefi Selamet Demirhan ise marka liderliğinin devam etmesinin kendilerini gururlandırdığını ifade ederek, Fiat’ın güvenilir ekonomik ve avantajlı bir marka olduğunu vurguladı. Multijet motorunun ise özellikle müşteriler tarafından istendiğini belirten Demirhan; “Marka liderliğimizin devam etmesi noktasında çok gururluyuz. Konya’da ki markaların sayısına baktığımızda lider olmak gerçekten büyük bir başarı.1 sene lider olup bir daha ki sefere bunu kayıp ederseniz hiçbir önemi kalmaz. Önemli olan başarının sürdürülebilir olmasıdır. Bizde ekip olarak bunu başardığımıza inanıyoruz. Koyuncu Fiat olarak 7 senedir marka liderliğimizi koruyoruz. İnşallah daha nice senelerde de marka liderliğimizi sürdüreceğiz. Sonuçta teknoloji çok ilerledi hiçbir markayı kötüleyemeyiz. Müşterilerimiz araç alırken öncelikle yakıt sonra da servis avantajının olmasını istiyor. Bu iki özellikte Fiat’ın en öne çıkan özelliklerinden birisidir. Multijet motorumuz dünyanın en iyi dizel motoru ödülünü aldı. Multijet motor, yakıt olarak artık isim yapmış bir özellik. Bazen müşterilerimiz aracın ismini söyleyerek değil de ‘Multijet’ motor almaya geldim diyerek mağazamıza geliyor. Yedek parça noktasına baktığımızda diğer markalara göre yarı yarıya fiyat farkı var” diye konuştu. 

HÜSEYİN MENEKŞE 

Editör: TE Bilişim