Yenigün Gazetesi yaptığı yayınlarla Konya’nın sosyal, kültürel, ekonomik hayatına katkı sağlamayı sürdürüyor. Özellikle sektörel bir dergi olarak Konya’nın alanında en yetkin markası haline gelen 10’Lar Dergisi, şehrin ekonomik dinamiklerini ortaya koyarak, şehrin tanıtımına destek veriyor. Son olarak “Ekim Özel Sayısı” ile okuyucusuyla buluşan 10’Lar Dergisi, yine ses getirdi. Konya tarımını masaya yatıran özel dosya haberleri ve tarıma dayalı sanayileşmede dikkat çeken üretim yelpazesini ele alan 10’Lar Dergisi Ekim Özel Sayısı, büyük beğeni topladı.

YENİGÜN’ÜN ÖNEMLİ BİR AMACI VAR

“İyiliğe yaklaştırma, kötülükten uzaklaştırma” anlayışıyla hareket eden Yenigün Gazetesi, bu doğrultuda önemli bir yayıncılık faaliyeti sürdürüyor. Şehrin kültür, sosyal ve ekonomik hayatına pozitif katkı sağlamayı ilke edinen Yenigün, yaptığı özel çalışmalarla kadim şehir Konya’nın gücüne güç katıyor. Özellikle son dönemde Konya’nın üretim konusunda yazdığı başarı hikayesini takdirle karşılayan Yenigün, bu konuda elini taşın altına koyarak, şehre itici güç olmayı amaçlıyor. Konya sanayisinin her zaman yanında olan Yenigün, bu önemli başarıları Türkiye’ye hatta dünyaya açıyor. Böylece Konya’nın dünyaya açılan penceresi olan Yenigün, takdirle karşılanan çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

10’LAR DERGİSİ TARIMIN SESİ OLDU

Şehre katkı sağlamayı önemli bir amaç olarak gören Yenigün, bu doğrultudaki yayınlarıyla önemli markalar ortaya çıkardı. Bunlardan biri olan 10’Lar Dergisi, şehrin ekonomik dinamiklerini ortaya koyarak, her ay aralıksız olarak okuyucuyla buluşuyor. 81. sayısını çıkarmanın gururunu yaşayan Yenigün Gazetesi 10’Lar Dergisi, Konya’nın en önemli alanlarından biri olan tarım konusunu özel dosyalarla masaya yatırdı. Çiftçinin tohumunu toprakla buluşturduğu bu aylarda “Ekim Özel Sayısı” ile okuyucuyla buluşan 10’Lar Dergisi, adeta Konya tarım sektörünün sesi oldu.

TARIMA DAİR HER ŞEY

10’Lar Dergisi Ekim Özel Sayısı, dopdolu içeriği ile okuyucusundan tam not aldı. Türkiye’nin tahıl ambarı olarak tarımda önemli bir üs olan Konya’nın tarımsal üretim yelpazesini ortaya koyan haber ve röportajlarla önemli bir iş çıkarak Yenigün, tarımsal endüstriyi de unutmadı. Tarıma dayalı sanayideki Konya’nın başarılı üreticilerine de yer veren 10’Lar Dergisi, tarım alanındaki başarıların artması konusunda yol gösterici oluyor. Bunun yanında Konya tarımındaki sorunları ve yapılması gerekenleri de kamuoyuyla paylaşan 10’Lar Dergisi, ilgili makamların sahadaki sorunları öğrenmeleri konusunda da ciddi bir araç oldu.

FAHRİ ALTINOK

Editör: TE Bilişim