Daha önceki yazılarımızda da belirtmiştik, Avrupalı sırtlanların yol güzergâhına otağımızı kurmuşuz diye. Ayağımıza dolaşan çalılarla mücadele etmekle geçiyor günümüz. Son iki yüz yıldır bütün enerjimizi, eforumuzu bu şeytanları taşlamaya ayırıyoruz.

Bölgemizde cereyan eden olayları anlamak için şu fotoğrafı iyi okumak gerekiyor.

1-Bölgenin zengin petrol ve doğalgaz yataklarına sahip olması,

2-Bölgenin bütün dinlerin temel kaynağı olup kutsal kabul edilmesi,

3-İsrail'in güvenlik problemi.

Dünyanın, egemen güçleri olarak kabul edilen, ABD, İNGİLTERE, ALMANYA VE FRANSANIN önceliği üçüncü maddede belirttiğimiz gibi İsrail'in güvenliği. O yüzdendir İsrail'in şımarık çocuklar gibi davranması. ACIMASIZ VE VAHŞİ OLMASI!

Arap baharının asıl amacı Mısır'daki seçilmiş Cumhurbaşkanını indirmek sonra Filistin'in Dünya'daki  tek destekçisi durumunda olan Türkiye'deki Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetini devirmek. Mısır'da başarılı oldular Mursi'ye darbe yaptırılarak iktidardan uzaklaştırdılar. Darbeci Abdülfettah Sisi'nin ilk icraatı Gazze'nin tek nefes borusu olan Refah kapısını kapatmak oldu. Bunun içinde Suud ve Katar sermayesi de Mısır'a aktı. Bundan sonra çeşitli bahaneler üreten İsrail Gazze'yi işgal etti.

SONUÇ:

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İsrail 'in 7 Temmuz'dan bu yana düzenlediği saldırılar, 578'i çocuk , 261'i kadın , 102'si yaşlı, 2 bin 145 kişinin yaşamını yitirmesine, çoğu kadın ve çocuk 11 bin 100 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Filistin Bayındırlık ve İskân Bakanlığı'nın belirlemelerine göre, saldırılarda 2 bin 276 ev kullanılamaz hale geldi, 13 bin 395 evin bazı bölümleri yıkıldı, on binlerce binada küçük çaplı hasarlar oluştu. Bunun yanında 70 cami tamamen yıkıldı, 120 camide büyük hasar oluştu, hedef alınan 143 okulun 24'ü yerle bir oldu. Binlerce aile göç etmek zorunda kalırken, okullar sığınma merkezlerine dönüştü. Yaklaşık 500 bin Filistinli sığınmacı durumuna düştü.

Bütün dünya bu trajediyi televizyonun karşısında çay yudumlayarak izledi. Bir-leş-miş milletler, ABD, İNGİLTERE, ALMANYA, FRANSA gibi ülkelerde ''İsrail'in kendini savunma hakkı vardır''gibi temelsiz tezlerle durumu savuşturdular. Ancak o dönem Başbakan şimdi Cumhurbaşkanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan her gün bu konunun üzerine gitti, konuyu birleşmiş milletler güvenlik konseyine taşımak isteyince ortaya IŞİD DİYE BİR TERÖR ÖRGÜTÜ ÇIKTI! yaptığı eylemlerle İsrail katliamını unutturup İsrail'in değirmenine su çekmeye devam etmektedir.

IŞİD, El-Nusra örgütü içerisinde Esed'in yanında özgür Suriye ordusuna karşı savaşırken kimse tarafından bilinmeyen küçük bir gruptu. Birdenbire ortaya çıktı. Dünya'nın en modern ordularının sahip olduğu silahlara sahip oldular. Musul'a  1500 kişi ile saldırırlarken 10000 kişilik  Irak ordusu silahları bırakıp kaçtılar.!! Neden, silahlarını yanlarında götürmediler de tek bir mermi bile atmadan bırakıp gittiler? Dünya'nın en düzenli ordularının bile uzun bir eğitimden geçtikten sonra kullanabildiği bu silahları sağdan soldan toplanan Militanların hiç acemilik çekmeden ustaca kullanabilmesi  sizce de manidar değimlidir? Asıl sorulması gereken bunca harcanan mühimmatın tükenmemesini neye ve kimlere  borçlular?

Artık mızrak çuvala sığmıyor. IŞİD cileri kimlerin eğitip donattığı gün gibi aşikardır. CIA 'nın eski başkanı Petrause'la  IŞİD'in SÖZDE HALİFESİ  ABU BAKR AL BAGHDADİ  yakın dostturlar. İşin içinde MOSSAD  ve MI6 istihbaratı da vardır. İngiliz pili kullanan bu pilli bebeklerin İngiliz ürünü olduğu ayan beyan ortadadır.

Silahların menşeine baktığınız zaman büyük bölümünün ABD, İSRAİL, RUS ve ÇİN YAPIMI SİLAHLAR OLDUĞUNU GÖRÜRSÜNÜZ.

 Bir taraftan dağa taşa, boş araziye IŞİD' i vuruyorum diye üç beş bomba atacaksın, diğer taraftan adamları eğitip silahlarınla donatacaksın. Sonra da içimizdeki çakma akıllılara da Türkiye IŞİD'e yardım ediyor diye yaygara yaptıracaksın.

Arenadaki boğalar madatorun elinde tuttuğu kırmızı beze(MULETA) kızmazlarmış. Kırmızı renge inekler kızarmış. Peki boğalar niye saldırır matadorun elindeki kırmızı beze?  Beni niye inek yerine koyuyorsun diye.

Hadi bizdeki  çakma akıllıları iktidar yapma vaadleri ile kandırıp bu fikirden, mantıktan yoksun akılla, Türkiye; Esad'ın yanında yer almış, IŞİD' e silah yardımı yapıyor diye  bağırtıyorsunuz  ve yandaşlarını inandırıyorsunuz. Anladık, onlar size el mahkum tıpış tıpış inanıyorlar, çok eskilerde kalmış İngiliz anahtarı beyninizle,  bari bizi inek yerine koymayın.. YEDİREMİYORSUNUZ !!

ARTIK YÜZDE YÜZ YERLİ AKILLA BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ. KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN. TEK İSTEDİĞİMİZ BİN YILDIR SÜREN KARDEŞLİĞİMİZİN KIYAMETE KADAR SÜRMESİDİR.