Oturma gruplarından yatak odası takımlarına, sandalye ve sehpalardan mutfak masası takımlarına, çocuk/genç odası ve gardıroplardan çok amaçlı dolaplara kadar daha pek çok mobilya tasarımı Vivense farkıyla dekorasyona yön veriyor. Siz de ihtiyacınız olan dekoratif mobilya ürünlerini Vivense mağazaları ya da internet sitesinden inceleyebilir, tasarımların özelliklerini yakından görebilirsiniz.

Oturma Odası ve Salonlarınızı Taçlandıran Vivense Mobilya Tasarımları

Vivense mobilyalar özgün ve minimal tasarımlarıyla oturma odalarınızı ve salonlarınızı istediğiniz tarza büründürüyor. İster spor ister klasik, ister farklı bir ortam yaratmak isteyin, binlerce çeşit mobilya seçeneğiyle zevkinize en yakın mobilyaları Vivense'de bulabilirsiniz. Dekorasyonun baş tacı oturma grupları için vivense köşe koltuk, koltuk takımı, kanepe, berjer, puf gibi mobilya ürünleriyle pek çok seçenek sunuyor. Koltuklar istenirse konforlu bir yatağa dönüştürülebiliyor, yatıya kalacak misafirleriniz için hazırlıklı olmanızı sağlıyor. Modüler koltuk modelleri yer değiştirilebilir parçalarla dilediğiniz düzenlemeyi yapmanıza izin veriyor. Sabit rafların bulunduğu tasarımlar ise alandan tasarruf ederek gazete ve dergilerinizi burada depolamanızı sağlıyor. Kadife, deri, nubuk, keten görünümlü kumaş gibi farklı dokularda üretilen oturma grupları her zevke hitap ediyor.

Yaşam alanlarının bir başka önemli mobilya grubu ise sehpalar ve TV üniteleri oluyor. Zigon, orta sehpa, yan sehpa, C sehpa, akıllı sehpa gibi farklı modeller sunan Vivense Mobilya'da istediğinizi mutlaka bulabilirsiniz. Sadece ahşaptan oluşturulan modeller veya metal ayaklarla ahşap yüzeylerin harmanlandığı bir ürünü seçebilirsiniz. Akıllı teknojilerle farklı şekillerde açılıp kapanabilen, ayakları koltukların altına girerek alandan tasarruf etmenizi sağlayan veya birbirinin içine geçirilebilen onlarca sehpa çeşitleri ihtiyacınızı karşılayacaktır. TV üniteleri ise televizyonunuzun estetik ve fonksiyonel bir tasarım anlayışıyla sergilenmesini sağlar. Pek çok raf ve dolap stili ile ayrışan üniteler arasından minimal ya da gösterişli tasarımlardan birini seçebilirsiniz.

Orijinal ve Fonksiyonel Yatak Odası ve Genç Odası Takımları

 

Vivense'nin deneyimini ve özgünlüğünü yansıtan yatak odası takımları kendi içinde modern, country, ekonomik, premium, klasik takımlar olmak üzere çeşitlere ayrılıyor. Komodin, giyinme dolabı, bazalı karyola, şifonyer gibi parçaları içine alan takımlar alanınızı estetik ve modern bir görünüme kavuşturuyor. Ceviz suntalam malzemenin kullanıldığı mobilyalar yalın duruşlarıyla öne çıkarken mukavemetli amortisör ve stoplama sistemine sahip olan bazalı yataklar da güvenli bir tercih sunuyor. Yatakları çok daha çekici ve estetik gösteren yatak başlıkları da takımlar içine dahil olan parçalardan. Çekmece, raf, kravatlık, pantolonluk gibi bölümlerin bulunduğu dolaplar tüm kıyafetleriniz için etkili bir düzenleyici oluyor.

Gençlerin ruhuna hitap eden zarif ve modern mobilya tasarımları da Vivense ile ayrıcalıklı hissettiriyor. Gardırop, karyola, komodin gibi parçaları içine alan takımlar 1. seviye kalitedeki suntalam malzemeden üretilmiş olmalarıyla dikkat çekiyor. Takım almak yerine tek parça genç yatak mobilyası almak isterseniz montaj kısmını sizin yapabileceğiniz yatakları tercih edebilirsiniz. Alt kısmına sürgülü olarak bir başka yatağın monte edilebildiği, böylece misafirleriniz için konforlu bir uyuma alanı sunan yataklar da çok tercih edilen modeller arasında bulunuyor.

Dekorasyonun Kraliçesi Yemek Odası Takımları

Sevdiklerinizle beraber en keyifli anlarınızı paylaştığınız sofralar Vivense yemek odası takımları ile keyifli zamanların eşlikçilerine dönüşüyor. Ahşabın sıcak görünümüyle bakırın parıltısını harmanlayan, yemek odalarına dengeli bir görünüm kazandıran tasarımlar tadına doyulmaz saatlerinizi taçlandırıyor. Masa, sandalye ve konsol mobilyasından oluşan takımlar Vivense'nin özel cila işçiliğiyle göz alıcı bir görünüme bürünüyor. Masaları dilerseniz açılan masa olarak tercih edebilir, bu sayede kalabalık misafirlerinizi çok rahat bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Yemek odası takımlarının sandalyeleri farklı kumaş kaplama seçenekleriyle dilediğiniz tarza ulaşmanıza izin veriyor. Dekorasyonda siyahın gizemli duruşunu tercih ediyorsanız siyah renkteki mobilyaları da tercih edebilirsiniz. Dekorasyonda aydınlatmanın çok önemli olduğunu da unutmayın. Yemek odanıza kuracağınız doğru aydınlatma ile gözlerinizi yormayan, dingin bir ortama kavuşabilirsiniz.

Çok amaçlı dolaplar da evinizin toparlayıcıları olması bakımından kurtarıcı konumundalar. Portmanto/vestiyer, ayakkabılık, dresuar, bank olmak üzere farklı amaçlarla tasarlanan dolap mobilya ürünleri uzun ömürlü bir kullanım deneyimi vadediyor. İçi raflı olan kapaklı dolaplar size işlevsel bir depolama alanı yaratırken, orta kısımda bırakılan boşluk mikrodalga, fırın gibi küçük beyaz eşyalarınızı kolayca yerleştirmenize fırsat tanıyor. İhtiyacınıza göre istediğiniz odada kullanabileceğiniz dolaplar, modern görüntüleriyle ortamınıza hava katıyor.

Vivense Mobilya İndirimleri ve Kampanyaları

Vivense özel zamanlarda düzenlediği indirimli ve kampanyalı mobilya fırsatlarıyla dikkat çekiyor. Koltuk takımları, sehpalar, yatak ve yemek odaları, karyola ve bazalar, çocuk/genç takımları, kitaplık ve çalışma masaları gibi neredeyse bütün ürün grupları çok özel indirimlerle edinilebiliyor. Kampanyalı ürünlere göz atmak için Vivense showroom mağazalarına gidebileceğiniz gibi Vivense.com internet sitesi üzerinden de tüm güncel indirim haberlerini öğrenebilir, ürünlerin görsellerini ve özelliklerini tek bir tıkla inceleyebilirsiniz.

Vivense ayrıcalığını hissetmek için size sunulan bir özel teklif de iç mimar danışmanlığı oluyor. Yaşam alanınızın dekorasyonu hakkında kararsız olduğunuz noktalar hakkında Vivense'nin uzman iç mimar kadrosundan yardım alabilir, böylece daha bilinçli şekilde ilerleyebilirsiniz. Eğer kumaş seçiminde kararsız kaldıysanız Vivense'nin kumaş özelleştirme hizmetinden yararlanabilir, beğendiğiniz altı farklı kumaşı evinize sipariş edebilirsiniz. Bu kumaşların diğer mobilyalarınızla ve evinizin genel dekorasyonuyla uyumunu gördükten sonra seçiminizi buna göre yapabilirsiniz.

Siz de dekorasyon önerileri ve daha fazlası için Vivense.com'u ziyaret edip ayrıcalıklı fırsatlardan hemen yararlanabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim