Led spotlar; gerek tasarımları gerekse yüksek aydınlatma özelliğiyle dikkat çeken ürünlerdir. Her ortamda kullanılmaya uygun tasarımları mevcuttur.

Led Spot

Herhangi bir aynalı araçla ekran üzerinde oluşturulan görüntü anlamına gelen spot, sinema sektöründe dar bir alanda çok güçlü ışık yöneltebilen stüdyo lambasıdır. Gelişen teknoloji ile birlikte evlerimize de giren led spot lamba, terimi sinema sektöründe kullanılan anlamına paralel olarak ev aydınlatmasında az yer kaplayan aynı zamanda güçlü ışık veren aydınlatma ürünleridir.

https://www.3faz.com/led-spot-armatur

Led Spot Özellikleri

Çevre dostu olan led spotlar yapılan araştırmalara göre bir adet led spot yılda ortalama 16 ağacı kurtarmakta,içlerinde bulunan led diyot sayesinde yüksek ve düşük hava şartlarından, darbe ve çarpmalardan etkilenmemektedirler. Bu yüzden ömürleri diğer aydınlatma ürünlerine oranla yüksektir. Aynı zamanda bu diyotların içerisinde sodyum, cıva benzeri ağır metaller bulunmaz. 

https://www.3faz.com/pelsan-18w-spot-panel-led-downlight-5616-2171-5616-2161-5616-2151

Pelsan Led Spot

Verimlilikleri çok yüksek olan Led spotlar, birçok farklı fiyat ve boyutta piyasada yer almaktadır. Bu çeşitlilik içerisinde kullanıcıların güvenini kazanan Pelsan aydınlatma 35 yıllık tecrübesi ve toplam büyüklüğü 30.000  olan tesisi ile Türkiye’nin en büyük aydınlatma fabrikasına sahiptir. Firmanın ürettiği led spotlar kolay monte edilebilir şekilde kullanıcıya sunulmaktadır. Aynı zamanda bu ürünlerin çoğunda opsiyonel olarak 3 saate kadar acil durum aydınlatma ünitesi uygulamasına uygunluk bulunmaktadır. Dekoratif açıdan tüketicilere çok geniş bir tercih alanı sunan Pelsan aydınlatma tavana tamamen gömülü led spotlardan tutunda aydınlatma yönünün değiştirilebildiği Led spotlara kadar farklı ihtiyaçlara uygun ürünler üretmektedir. Ürünlerini yasal mevzuatlara uygun şekilde kullanıcıya sunan firma TSE, ENEC gibi ürün standartlarının yanında ISO 9001, ISO 14001 ve ISO 18001 sistem belgelerine sahiptir.

https://www.3faz.com/pelsan-3w-6500k-3000k-smd-led-downlight-5616-2011-5616-1991

Editör: TE Bilişim