Sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen bir kamyonetin, Karaman Çevre yolunda motosiklete çarpması sonucu yaşamını yitiren Samet Ocak'ın (17) evinde gözyaşı dinmiyor.
''Evimin direğini kaybettim'' diyerek sözlerine başlayan anne Şerife Soğucak yaptığı açıklamada, oğlu Samet'in çocukluk döneminin çok zor geçtiğini söyledi.
19 yıl önce hayatını birleştirdiği ve 2001 yılında anlaşmalı olarak boşandığı eşiyle 3 yıl öncesine kadar birlikte yaşamaya devam ettiğini belirten Soğucak, ''Ancak çocuklarım ve ben gördüğümüz şiddete daha fazla dayanamadık. Oğlum ilköğretimden sonra okuluna devam edemedi. Bize bakmak ve kardeşinin eğitimine devam edebilmesi için inşaatlarda çalışmaya başladı'' dedi.
HAYALLERİ YARIM KALDI
Kendisinin de tarlalarda çalıştığını anlatan Soğucak, maddi imkansızlıklarla mücadele etseler de oğlu sayesinde 3 yıldır huzurlu ve mutlu bir yaşam sürdüklerini dile getirdi.
Oğlunun iki kız kardeşini ve kendisini mutlu edebilmek adına çabaladığını, kendilerini kimseye muhtaç etmemek için çalıştığını vurgulayan Soğucak, şunları kaydetti:
''Samet hep bir motosiklet almak istiyordu. En son kazadan 3 gün önce borçla da olsa hayalini gerçekleştirdi. Çok mutlu olmuştu. Ancak oğlumun hayali sonu oldu. Bugüne kadar babasından gördüğü şiddet ve maddi imkansızlıklar nedeniyle yüzü bir türlü gülmeyen oğlum çok istediği motosiklete bile 3 gün binebildi. Küçük yaşlarda üzerine çok yük bindi. Ama hiç şikayet etmedi. Hep bizi koruyup kollamak istedi. Samet'in hayatını kaybetmesiyle kolumuz kanadımız kırıldı. Bu acıya yürek dayanmaz.'' Soğucak, şimdi tek isteklerinin oğlunun ölümüne neden olan sürücünün biran önce yakalanıp adalet önüne çıkarılması olduğunu sözlerine ekledi.  
Editör: TE Bilişim