Uçak seyahati, günümüzde en hızlı ve konforlu ulaşım seçeneklerinden biridir. Zaman kaybı yaşamadan en hızlı şekilde gideceği yere ulaşmak isteyenlerin vazgeçilmezidir. Uçak seyahatinin hızlı ve güvenli olması kadar uçak bileti fiyatlarının uygun olması da önemlidir. Dünyanın en gözde ülkelerini keşfetmek isteyen seyahat tutkunları, indirimli uçak bileti fırsatlarını yakından takip eder.  Sen de bütçene uygun seyahat planı yapmak istiyorsan, Pegasus ile tek tıkla uygun uçak bileti bul!

Pegasus’un En Cazip Fırsatlarıyla “Sen Yeter ki Uçmak İste!”

Seyahat planı yapan kişilerin akıllarına gelen ilk sorulardan biri, hangi araçla seyahat edecekleridir. Uçak, tren, otobüs ya da özel araç seçenekleri arasında tercih yapmak seyahat tutkunlarının gezi maceraları için önemli bir detaydır. Zaman kaybı yaşamadan hızlı ve konforlu bir seyahati tercih edenler tercihlerini uçak seyahatinden yana kullanır. Günümüzde herkes için parayla satın alınamayan en önemli değer zamandır. Bu sebeple de seyahat ederken zamandan tasarruf sağlamak ve zaman kazanmak isteyenler uçak seyahatini tercih ederler. Özellikle iş seyahati yapan kişiler için zaman her şeyden önemlidir. Pegasus, en cazip uçak bileti fırsatlarıyla, uçmanın keyfini çıkarmak isteyen misafirlerine unutamayacakları bir deneyim yaşatıyor. Peki, misafirler Pegasus’tan nasıl uçak bileti satın alır? Pegasus’un kampanyalı uçak bileti fırsatlarından nasıl haberdar olurlar? Hepsi ve daha fazlası, yazının devamında…

Pegasus’tan uçak bileti satın almak isteyen misafirler, Pegasus’un internet sitesini tercih edebilirler. Sitenin ana sayfasında yer alan “ucuz uçak bileti ara” sekmesindeki bilgileri doldurarak ucuz uçuş listesine ulaşmak mümkün. Pegasus misafirleri bu sekmede; nereden nereye uçuş gerçekleştirecekleri, uçuşlarını hangi tarihte yapacaklarını, biletinin tek yön mü yoksa gidiş dönüş mü  olduğunu, kaç kişi seyahat edeceklerini belirterek “ucuz uçuş ara” butonuna basarak kriterlerine en uygun uçuş listesini görüntüleyebilirler. Misafirler, arzu ettikleri takdirde uçuşlarına ek hizmet ekleyebilirler.

Herkesin Bütçesine Uygun Uçuş Paketleri

Pegasus misafirlerinin ihtiyaçları, uçuş alışkanlıkları ve bütçelerine uygun olacak şekilde 4 akıllı uçuş paketi sunar. Bu uçuş paketleri; Süper Eko Paket, Eko Paket, Avantaj Paket ve Business Flex Paket’tir. Tek bir kabin bagajıysa seyahat eden misafirler  Süper Eko Paket sayesinde hafif bir uçuş gerçekleştirebilirler. Eko Paket yurt içinde 15 kg, yurt dışında ve Kıbrıs’ta 20 kg bagaj hakkı sunmasının yanı sıra misafirlerin paket içeriklerini istedikleri gibi şekillendirmelerine de müsaade eder. Avantaj Paket, Pegasus’un en çok tercih edilen ek hizmetlerinin indirimli olarak sunulduğu uçuş paketidir. Pegasus misafirleri, bu uçuş paketini satın aldıklarında diz mesafesi hariç koltuk seçme, 20 kg bagaj hakkı ve sandviç hizmetlerinin tümüne avantajlı olarak sahip olur. Pegasus Flex Paket, misafirlere esnek ve konforlu bir seyahat sunar. Bu uçuş paketini satın alan misafirler cezasız bilet değiştirme ve iptal hakkı, yurt içi uçuşlarda 15 kg, yurt dışı uçuşlarda 20 kg bagaj hakkı, diz mesafesi dahil koltuk seçme ve 12 kg kabin bagajı hakkı gibi ayrıcalıkların tümüne avantajlı olarak sahip olur.

Herkes özgürce uçabilsin diye, Pegasus indirimli uçak bileti fırsatları sunar. Seyahat tutkunları, bu uçak bileti fırsatlarını yakından takip edebilmek için e-posta aboneliği ile uçak bileti fırsatlarından haberdar olabilirler. E-bültene kayıt işlemi için isim, soy isim ve e-posta adresi bilgileri yeterlidir. Pegasus, e-bültene kayıt olan misafirlerine, kampanyalı uçuşlar hakkında bilgilendirme maili gönderir. Böylelikle seyahat tutkunları ekonomik fiyatlara uçuş yapmanın tadını çıkarır. Sen de https://www.flypgs.com/ adresinden hemen uçak bileti satın al ve özgürce uçmanın tadını çıkar!

Not: Bilgilerin güncelliğini Pegasus Hava Yolları’nın web sitesinden kontrol etmeyi unutmayın.

Editör: TE Bilişim