Yıllar önce bir belgesel izlemiştim. Belgesel   Rotschild ve Rocfeller   Hanedanlıklarını anlatıyordu. O zaman pek üzerinde durmamıştım  dinleyip geçiştirmiştim ama bu gün o belgeselin ne anlatmak istediğini tüm zerrelerime kadar hissedebiliyorum. Taşları yerine oturtabiliyorum  ülkemde çıkan her karışıklıkta perde arkasını azda olsa tahmin edebiliyorum. Evet bir savaşa tanık oluyoruz  Para ve inanç savaşına…

   Gelelim bu hanedanlıklara  Almanya kökenli yahudi! bir bankacı ailenin serüveniyle başlayıp güçlenerek günümüze kadar ulaşmış bir hanedanlık. Zamanla bütün dünyaya yayılıp bütün sektörleri ellerine alacak  dünyanın dev ekonomileri haline geleceklerdir. Bankacılıktan tutun , sağlık sektörüne , yayın organlarına kadar  her yerde dünya markası oldular yahut dünya markalarının akıl babası ,  burslu olarak dünyanın her yerinde öğrenci okuttular(Bu öğrencilerin daha sonra o ülkelerdeki  kolları olduğunu da tahmin edebilirsiniz Türkiye’dekileri söylemeyeceğim  meraklısı bakıp araştırabilir) Silah pazarını oluşturup  milyarlarca dolarlık silah sattılar Müslümanı Müslümana kırdırıp paralarına kondular. Kimi devlet adamını  indirdiler kimini iktidara getirdiler. Bundan birkaç yıl öncesine kadar dünyanın en kuvvetli devleti hangisidir diye sorsanız  ABD karşılığını alırdınız; ama şimdi başka, en kuvvetli devlet yok en kuvvetli şirket var! ABD  İNGİLTERE bile bu devlerin izni olmadan parmak bile kıpırdatamıyorlar eğer niyetlenirlerse Trump gibi   sözlerini çevirip ben öyle demedim, zaman vermedim gibi açıklamalar yapıp siyasetin yüzkaraları oluyorlar (Trump ne zaman yükselse, Pentagon ki bu lobiyle aralarının oldukça iyi olduğundan eminim, hemen devreye girip olaylara yön veriyor) Trump’ın  iktidara gelmesinden tutun 15 Temmuz darbe girişimine, Mursi’nin indirilmesine  kadar bütün siyasi olaylarda parmağı var bu lobinin. İşin enteresan kısmı ise neredeyse haklarında birkaç kaynak dışında çok bir şey bulamıyorsunuz tıpkı İsrail’in Suriye’ye çok yakın bir coğrafyada bulunmasına rağmen çok sessiz kalması gibi!!!

  Tamamda bütün bunları neden anlatıyorum ? Anlatıyorum çünkü önümüzde çok keskin bir viraj var  bu virajı atlatmamız  demek Hür bir Türkiye olmamız demektir. Haziran seçimleri oldukça önemli ve ilk defa bu lobiyle direkt göğüs göğüse savaşıyoruz. Ellerinden geleni yapacaklar her tarafı karıştıracaklar, ortalığı cehenneme çevirmeye de çalışacaklar  çünkü seçimin öne alınması demek  belirsizliğin ortadan kalkması, istikrarın sağlanması, ekonominin güçlenmesi, yatırımcıların ülkemize akın etmesi demek, TL nin yükselip doların düşmesi demek ,Suriye ve Akdeniz ‘de daha güçlü bir Türkiye demek. Daha öncede yazmıştım Akdeniz’i de istiyorlar! Her ne olursa olsun biz yolumuzda ilerliyoruz seçime doğru gün sayıyoruz, saymalıyız provakasyona gelmemeliyiz. Türkiye’de iktidarın belirsizliği demek bütün dünya haritasının yerinden oynaması demektir. Orta Asya nın  geri dönülmez karışıklığa itilmesi demektir. Bırakın Kudüs’ü mahalle camilerinin tutsak düşmesi demektir. Bıçaklar bileğlendi  meydana inildi Artık ABD ile savaşmıyoruz  bu lobide artık  arada maşa kullanmıyor nereden mi anladım haber ajanslarındaki son dakika alarmının hiç kesilmemesinden artık bu lobi kararı alıp direkt kendisi uyguluyor  ki şuan gündem maddeleri tabi ki Haziran seçimleri olacaktır. 

Cumhurbaşkanın dediği gibi; ‘’Ya olacağız ya öleceğiz’’. Bu seçimde herkes bütün bahanelerini bir kenara bırakarak  hangi düşünce yapısında olursa olsun sandık başına gitmeli ve hangi taraf olursa olsun seçimiyle Türkiye olmalıdır.