PERDE ARKASI , ÖNCESİ VE  SONRASI  15 TEMMUZ

            YA DARBE GİRİŞİMİ BAŞARILI OLSAYDI-4 

Daha önceki yazımda da sormuştum .Sizce 15 Temmuz darbe girişimi başarılı oldu mu diye ? Ne dersiniz ?

Bir ülkenin yönetimine neden darbe yap(tır)ılır sizce ? Neden Batıda değil de daha çok Ortadoğu'da İslam ülkelerinde veya petrolün ve madenlerin bol olduğu yerlerde oluyor bu darbeler ?Neden Türkiye hep hedef tahtasına oturtuluyor ?

Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmiyoruz .Ülkeyi çok berbat yönetiyor .Aynı zamanda hırsız ve daha sayamayacağımız bir çok kötü özellikleri var .Gitsin yönetimden yerine daha dürüst ,çalışkan ,milli ve manevi değerlerine bağlı biri gelsin .

1960 ihtilalinde ,1971 muhtırasında ,1980 askeri darbesinde ,28 şubat sürecinde Tayyip ERDOĞAN 'mı vardı ki  darbeler yapıldı ? 

Darbeler yapıldıktan sonra veyahut darbelerin olmadığı dönemdeki liderler ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine çıkardı da haberimiz mi yok ?

Fethullah Gülen ''şefaatçi olurum '' demişti Bülent Ecevit için .Şöyle hafızamı zorluyorum ''acaba Rahmetli bu ülkeye ne gibi hizmetler yaptı ? '' . İnanın aklıma bir şey gelmiyor .Ama aynı Fethullah Gülen  ,hizmet hareketi lideri olmasına rağmen sol partilerle gayet uyumlu geçinmiş ama ne hikmetse Erbakan hükümeti ile bir türlü geçinememiş hatta hükümlerin  yıkılmasında önemli rol  oynamıştı .Daha önceki yazılarımda da belirtmiştim  Fethullah Gülen 20 ağustos 2016'daki konuşmasında şunları söyleyecekti ;

"Haçlı'nın ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir. Çünkü sizinle onlar arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar sizin kadınınıza kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler. İlişmemiş Haçlılar."

Bu gün öyle bir hale geldik ki  bu konuşma için kıyameti koparmamız ,tüm Türkiye'nin ayağa kalkması lazım .Lâkin hiç birimiz kılımızı bile  kıpırdatmıyoruz .Ülkemizi düşman işgal etse ne olurdu acaba  ? Meselâ  en büyük düşmanımız olan  İngilizler ülkemizi işgal etseydi ne olurdu ? Ben bir kaç madde ile da söyleyim size  Meselâ bize zorlakendi ana  dilimiz Türkçe yerine  İngilizce konuştururlardı , kendi milli kıyafetlerimizi çıkarırlar yerine İngiliz tarzı kıyafetleri giydirirler ,namaz kılmayı ve Kuran okumayı yasaklar ,kuran kurslarını da yasaklarlardı. İşyerlerimizdeki tabelalar ... lokanta ,..çay evi  veya ...kıraathanesi ,pastahanesi gibi tabelalar yerine ... restaurant ,..cafe ,...food , ... patiseriegibi isimler kullandırırlar ,tarihimizi ve geleneğimizi anlatan filmler yerine ,tarihimiz yanlış anlatacak diziler yayınlattırarak tarihimizle bağımızı koparırlar böylece yeni nesil asla geçmişiyle bağ kurdurmazlar ,edep ve ahlaktan uzaklaştırmak için ahlaksızca filmleri zorla yayınlattırıp zorla izlettirirlerdi Heelâlkazancımızı kirletmek için  faizle para verirlerdi meselâ .Dveaha sayamayacağım nice milli ve manevi değerimiz varsa hepsini zorla yok ederlerdi değil mi ?

Başımızı iki elimizin arasına  alalım ve yukarıda sorduğum sorulara samimi cevaplar bulalım hep beraber .

15 Temmuz'un ,28 Şubat'ın en büyük amaçlarından biri de insanlar üzerinde İslâmafobiaoluşturarak 1400 yıllık ehli-sünnet ile olan bağımızdan ,cem olmak(birlik olmak) ve  cemaat kavramlarından uzaklaştırmak olmuş ve bana sorarsanız bunda bir nebze de olsa başarılı olmuşlardır. Etrafımdaki insanlara “hangi cemaate mensupsun veya hangi vakıf/dernekte hizmet ediyorsun? “diyerek sorduğumda nefret dolu bakan gözler ve olumsuz cevaplar almaktayım .Sebebi ise “hizmet hareketi “ adlı ihanet hareketinin yaptıklarıdır .Soruyorum size “acaba futbolda ,basketbolda ,borsada veya ilgilendiğiniz, sevdiğiniz bir dalda sayısız şikeler , entrikalar ve türlü ayak oyunları dönmesine rağmen acaba onlardan soğuyormuyuz? Kibir  kaç olumsuz cemaat yüzünden cem olmaktan (birlik olmaktan), birlikte hareket etmekten soğuyoruz ,sorarım size ey Müslüman Kardeşim ?” Lütfen uykudan  uyanalım artık!

Büyük düşünür Malcom X der ki ;

 ''Eğer ,dikkatli olmazsanız ,gazeteler mazlumlardan nefret etmenizi zalimleri ise çok sevmenizi sağlar '' Bu gün yaşadığımız hadiseler tam da bunu göstermiyor mu sizce ? Bir taraftan batı Ortadoğu’da İslam dünyasına saldırıyor,bizi birbirimize düşürüyor ,biz ise birbirimizle kavga ederken Batı maddi ve manevi amaçlarına ulaşıyor. Şunu asla unutmayalım; biz kendi  hakkımızdaki hükmü değiştirmezsek eğer,Allah bizim  hakkımızdaki hükmü  değiştirmeyecektir.  

Ne dersiniz tam anlamıyla 15 Temmuz ihanetini püskürtebildik mi ?

   Selâm ve dua ile ...