Kılıçdaroğlu, gittiği bir gecekonduda ezan okunmadan önce orucunu açınca yine malzeme konusu oldu.
Yürüyen merdivenlere ters çıkan, İzmir’i Güney’in incisi yapan, Mersin’i Güneydoğu Anadolu bölgesinin bir şehri olduğunu söyleyen, Fenerbahçe’nin efsane forveti Lefter’i ‘kaleci’ yapan, son referandumda ‘oy’ kullanmayan, Tunceli’de “Biz Sayın Başbakan gibi, söz verip sözünün arkasında duran bir insan değiliz.” sözlerini ağzından kaçırıveren, İzmir’de ‘Başkan Haliç’i temizleyecek ve İzmirliler Haliç’te yüzecek’ sözlerini söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destan (!) yazmaya devam ediyor…

Ramazan ayını yaşadığımız şu günlerde, sesi soluğu çıkmayan CHP lideri Kılıçdaroğlu ‘bunu da yaptı’ dedirtecek bir olaya imza atarak ezan okunmadan iftar yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün’le birlikte ziyaret ettiği bir gecekonduda ezanı beklemeden orucunu açtı. Bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizlemeyen vatandaşlardan bazıları ‘Daha ezan okunmadı’ dese de artık çok geçti.

Kemal Kılıçdaroğlu ve Sinan Aygün’ün ezanın okunmasıyla beraber hiçbir şey olmamış gibi yemelerine devam etmeleri ise dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE KILIÇDAROĞLU’NUN DÜŞTÜĞÜ O DURUM: 

 

Editör: TE Bilişim