Konya mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeminde CHP'li vekillerin haddini  aşan sözleri vardı. Erdoğan CHP'li Bozkurt'un skandal sözleri için "CHP'nin Konya vekilinin söylediği sözleri duydunuz değil mi? Evet verenleri İzmir'den denize dökeceklermiş? Ey gafil seni samsuna sokmazlar. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini patlatırlar enseni. Bu milleti ne zannediyorsun? Eminim Konyalı bu densize haddini Pazar günü bildirecektir." ifadelerini kullandı.

 

 

PUSULAYI ŞAŞIRMIŞLAR

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti;

"Bu parti eski ve yeni genel başkanları milletvekilleriyle tamamen pusulayı şaşırmışlar. Bunların derdi büyük. Türkiye'nin yönetim sistemi değişince artık milletin önüne çıkamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Hem göbeğini kaşıyan adam, makarnacı diyerek bu millete hakaret edip hem de ülkenin yönetiminde söz sahibi olma dönemi bitiyor. Bunlar ondan çıldırıyor."

SAADET PARTİLİ KADINLARIN CHP ZİYARETİ

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Saadet partili kadınların CHP ziyaretine de değinerek, "Artık kifayetsiz genel başkanlara mecbur değilsiniz. Hani denize dökerim diyen bir zat vardı ya! Saadet Partili bazı hanım kardeşlerim onu makamına ziyarete gitmişler. Çok üzüldüm çok. Çünkü ben kökeni, o menşei tanırım. Böyle zillet içindeki bir kişiyi nasıl oluyor da gidip ziyaret ediyorlar? Artık bu millete sürekli yalan söyleyen süfli siyasetçilere mahkum değilsiniz. İster Meclis'te grubu olan partilerin ister son seçimlerde oy oranların toplamı yüzde 5'i bulan partilerin, ister 100 bin vatandaşımızın desteğini alan herkesin Cumhurbaşkanlığına aday olma imkanı var." dedi.

Editör: TE Bilişim