Yeni Amerika projemiz nedeniyle epey uçuş yaptığım aşikar. Özellikle basınç farkı ile yaşanan problemler sadece kulaklarımızı etkilememekte. Gerek cilt problemleri, gerek hareketsizliğe bağlı oluşan kramplar, seyahatleri hayli zorlayan durumlar.

Sık seyahatlerde hem bu olumsuzluklardan hem de vücudumuzun direncini ayakta tutabilmek adına besin takviyeleri en iyi yol arkadaşımız olmaktadır.

Özellikle uzun seyahatlerde oluşan kramplar, eklem ağrıları gibi durumlarda belli aralıklarla uçak içinde seyahat ederken uçuş öncesi alacağımız Üzüm Çekirdeği  Yağı ile birlikte kan dolaşımımızı desteklemiş olacağız. Böylelikle uçuş nedeniyle ayaklarımızda oluşacak şişliklere karşıda bir önlem almış oluyoruz.

Bunun yanında uçuş öncesi ve uçuş esnasında yeterli su alımı her şeyden önemli. Özellikle uzun seyahatlerde kaybedilen su miktarını dengede tutmak bizim elimizde. Yeterli su dengesi sadece metabolizma olarak değil uçuş nedeniyle oluşan cilt kuruluğu probleminden de bizi koruyacaktır. Ancak su içmenize rağmen hassas bir cilde sahipseniz Hindistan Cevizi Yağının nem pompası etkisinden yararlanabiliriz. Eğer bir cilt maskesine ihtiyacınız varsa Yeşil Kahve Çekirdeği  ile yapacağınız maskenizde cildinizi uçuş anında destekleyecektir.

Bununla birlikte en önemlisi ise antioksidan desteği ve basıncın neden olduğu hasarı önlemek.. Sürekli seyahatlerle dolu hayatınızda antioksidan desteği en çok sizin vücudunuzun hakkı. Kırmızı rengi sayesinde antioksidan özelliği yüksek olan Likopen burada hücre koruyucu etkinliği sayesinde bizimle.

Selamlar ve Sevgiler…