Türkiye yeni bir siyasal oluşuma gidiyor. Ülkemiz, 'Evet' ve 'Hayır' diye ikiye ayrılmış durumda. 

'Evet' diyecekler de, 'hayır' diyecekler de belli bir şeylere inandıkları için kafalarının içindeki  

doğrulardan dolayı tercihte bulunuyor. 'Evet' diyenler de 'Hayır' diyecekler de bu ülkede yaşıyor. İki taraf da bu ülkenin çıkarları için hayır veya evet diyecekler. Bu durumu başka amaçlara çekmemek gerek. Siyasetçiler siyasetini yapacak, muhalefet muhalefetliğini yapacak ki bu ülkenin çıkarlarını koruyalım. İnsanlar şuna inanmalı; Türkiye'nin o kadar çok sorunları var ki bunların çözmek için inanın ne yapılması gerektiğini kimse bilmiyor.  Avrupa birleşti hepsi üzerimize geliyor, Ortadoğu bir bataklık, ordumuz Suriye'de savaş halinde her gün şehitler geliyor; biz referanduma gidiyoruz! Daha FETÖ'nün pislikleri temizlenemedi, her gün yeni tutuklamalar devam ediyor, içerimiz ayrı bir âlem! Yargı durumu belli bütün taşlar yerinden oynadı ve değişti. Spor müsabakalarında olanlar belli.  

Hakemlerin nasıl maç yönettikleri ortada, Televizyonlarda yorum yapan yorumcuların şarlatan gibi yaptıkları hareketler ortada.  Kimim ne dediği, kimin ne yaptığı belli değil. Bankalar sürekli para dağıtıyor, kredi üstüne kredi köylü daha 3 yıl sonrasının gelmeyen mahsulünün parasını yiyor. Bu referandumda ne çıkarsa çıksın halkımız sağduyulu olmalı. Halkımız birlik beraberlik den ayrılmamalı. 

Birbirlerimize güvenmeliyiz, hep beraber yasıyoruz herkesin birbirine bu ülkede muhtaçlığı var.  

Siyasiler bu gün var, yarın yok. Gününü dolduran gidecek yerine yeni siyasetçiler gelecek ama halk aynı halk değişmeyecek onun için her şey halkımızın elinde bizler doğru dürüst düşünür karar verirsek bizleri yönetenlerinde iyi seçeriz. İyi düşünün biz Suriyelileri ülkemize aldık ve ülkemizde yaşatıyoruz. Bizim başımıza bir şey gelse hangi ülke bizi alır, aklınızı başınıza alın. 

Son Söz HEP BERABER OLALIM BU ÜLKE TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NDE YASAYANLARIN ÜLKESİDİR.