1 Ocak 2017 yılın da ülkemiz yine bir terör saldırısı ile uyandı. Allah Bu ülkeyi ve bu Müslüman âlemini korusun. 

Artık terör örgütleri ve caniler taktik değiştirmeye başladılar ABD olduğu gibi eline uzun namlulu silahı alan caniler masum insanların üzerine ateş edip öldürüyorlar. 

Bu caniler yabancı uyruklu olduğu söyleniyor bu caniler ülkemize nasıl giriyor bunların takip edildiği bir kurum yok mu? 

 Bu ülke yol gecen hanımı. 

Sayın CUMHURBASKANIMIZIN dediği gibi bu besler var ya Allah bunların serinden esirgesin.                EY TÜRK milleti. 

Dini. Irkı, soyu, sopu. cinsi ne olursa olsun bu insanlar nasıl yasarsa yasasın ne bizi ilgilendirir ne başkalarını her kez yaşantısının sonunda yüce Allah'a hesap verecek hep beraber yasıyoruz bu ülkede. 

Bizim için önemli olan TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN bir bütünlüğüdür. 

Ey Türk milleti Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir onun için Türkiye Cumhuriyeti nasıl kuruldu kuruluna kadar ve kurulduktan sonra ne badireler atlattı. 

 Cumhurbaşkanımızın dediği o besler var ya o beslerden bu ülke çok çekti. 

Ama bu Türk Milleti o beslere ve yandaşlarına tarihte gösterdiği ki Çanakkale gecikmez bu dışarıdan ve içeriden gelecek her türlü tehdide boyun eğmeyeceğini ve bu ülkede kanla boyanan sanlı Türk bayrağının indirilemeyeceğini o beslerin kalbilerinin derinliklerine yazmayı basardı. 

Bunu bilen hainler bu ülkeyi baksa yöntemlerle yıkmaya çalışıyorlar. 

Ne yaparsanız yapın Elinizden geleni ardınıza koymayın Allahın izniyle bu TÜRKİYE CUMHURİYETİ Bugüne kadar yasadı ilelebet de yasayacaktır.  

Ama  biz Türkiye Cumhuriyeti olarak  akıllı olmamız lazım 9  düşünüp bir yapalım ki  hedefi 10 dan vuralım . 

Bağırıp çağırıp dünya ülkelerini kendimize düşman etmeden her türlü bakımdan Ekonomik olarak, Askeri ve polisimizle. Silahlarımızla birlik beraberliğimizle ve aklımızla bu ülkeyi ayakta tutarız.  

Önce oturup iyi düşünmeliyiz 

Ülke olarak neler yapıyoruz, neler yapmalıyız her şeyden önce su istihbarat teşkilatımızı bir elden geçirmeliyiz.  

15 Temmuzda aksamın saat 21 de bu ülkede darbe yapılıyor Cumhurbaşkanına saldırılıyor halkın üzerine ateş ediliyor, halk sokaklara dökülmese hainler emellerine ulaşacak,    

Türkî yenin başkenti Ankara da ve birçok ilde bombalar patlıyor yüzlerce masum insan ölüyor  

Simdi de taktik değiştirip yılbaşın da eylenen insanların üzerine uzun namlulu silahlarla ateş edip masum insanları öldürmeye başladılar. 

Ne oluyor bu ülkede hainlerin, canilerin yol gecen hanına döndü. 

Bizim bizden baksa dostumuz yok aklımızı basımıza alalım.   

Son söz  AKILLI OLALIM------AKILLI OLALIM-------------AKLIMIZI İYİ KULLANALIM