Yenigün Gazetesi olarak yaptığımız işlerin beğenildiğini bununla birlikte takip edildiğini gittiğimiz her yerden duymak bizi ziyadesiyle mutlu ediyor bir o kadar da gururlandırıyor.

Evet, her ay farklı bir proje ile sizlerin karşısına çıkıyoruz ve bilinmeyenleri ya da doğru bilinen yanlışları gün yüzüne çıkartıyoruz. Belki de bu çalışmamız bizim en büyük farkındalığımız oluyor.

Geçtiğimiz ay sizlerle buluşturduğumuz 42. Sayımız olan “Konya’nın Yıldızları” dergimiz büyük bir beğeni topladı. Bizlerle birlikte çalışan ya da bizleri uzaktan tanıyan kim varsa bir adım daha yakınlaştık ve güzel bir ürün ile yine yeniden kendimizi ispatlamış olduk.

Yapılmaz denilenleri yaparak, başarılmaz denilenleri başararak doğru bir yolda yürüdüğümüzü bilmek ciddi anlamda bizleri daha emin ve daha güçlü kılıyor.

Girdiğimiz her yükün altından kalkarak başardığımız 42 sayılık serüven şimdiden 45’e ulaşmış durumda. İşte bu yüzden kendimizi daha iyi hissediyoruz. Aslında bizim adımıza merak edilen ne varsa 45 sayılık serüvende hepsini görebilir, bizleri daha iyi tanıyabilir.

Farkındayım biraz geç oldu ama sizlerin tepkisini yerinde görmek, güzel sözlerinizi işitmek adına bu yazımı biraz geç yazma kararı aldım. Evet, hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte çalışan ve çalışmayan demeden ayırt etmeden teşekkür ediyorum.

Karşılaştığımız her yerde teveccüh göstererek başarımızı perçinleyen cümleler kurmanız bizi daha fazla güçlendiriyor. Bunun yanında eleştiride alıyoruz ama bu eleştiriler yanlışlarımızdan değil keşke bunu da yapsaydınız cümleleri oluyor.

Evet, biz her geçen gün daha iyisine imza atmak adına durmadan çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Yeni sayılarımız ve farklı projelerimiz ile…

Bizlere kapılarını sonsuza dek açan, yaptığımız işte beraber emek harcadığımız kim varsa tekrar teşekkür ediyorum. Birlikte daha güzel işlere imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın…