Torku, döner zincir restoranları açmak için kolları sıvadı. Torku Doğrudan Döner adıyla kurulan restoranlar, başta büyük şehirler olmak üzere, yurdun birçok yerinde hizmet verecek. Torku Doğrudan Döner'in başta büyük şehirler olmak üzere yaygınlaştırılması amaçlanırken, Konya'da Zafer Meydanı ve Yapıcı  İş Merkezleri bölgesinde de iki restoran daha açılacağı bildirildi. Konya’da ilk Restaurant Hükümet Meydanında açıldı.

Başkan Recep Konuk üreticiden ve çiftçiden aldığı güç ile TORKU’yu dünya markası için elinden gelen çalışmayı yapıyor. Başkan Recep Konuk’un ve ekibinin yaptığı çalışmalar taktire şayan. Bir Konyalı olarak Torku  markasını  Türkiye’nin 81 şehrinde görmek ve vatandaşların ilgi göstermesi Konya’nın markasının başarısını gururlandırıyor.

Geçtiğimiz günlerde hem Konya’ya açılan restorasyonun açılışını takip ettim, hem de ailem ile uğradım. Dönerin lezzeti, personellin güler yüzlü hizmeti bizleri evimizde yemek yiyormuş hissi veriyor. Bunun yanında içecek türlerinin sağlıklı olması ve gazlı içeceklere yer verilmesi ayrı bir tebrik konusu. İnşallah Torku kalitesinde üretilen et dönerin mağazalarını 81 vilayette görmek Konyalı olarak bizleri tekrar da gururlandırır. 

Hizmet sloganını, "Lezzeti Zirvede, Kalitesi ve Doğallığı Garantide" olarak belirleyen Torku Doğrudan Döner'in, içerisindeki kuzu eti de dönerin lezzetine lezzet katıyor. Torku Doğrudan Döner'in tüketicilere verilmeden önce gurmelere tattırılarak lezzet testinden geçen ve ülkemizin önemli yemek ustaları ve tadımcılarının önerileri de dikkate alınarak hazırlanan Torku Döner, fiyat ve kalite performansı açısından tüketici memnuniyetini sağlamayı hedefliyor.

Konyalılar olarak TORKU ve TORKU ürünlerine sahip çıkmamız gerekiyor

Haydi Konyalılar Torku Doğrudan Döner’i tatmaya

Selametle kalın…