Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, hafta içinde yapılan olağanüstü genel kurulun ardından yeni yönetimi ile ilk maçına çıkıyor. Yavru Kartal, ligde 13.hafta maçında Tarsus İdman Yurdu’na konuk olacak. Geçtiğimiz hafta da deplasmanda oynayan ve bu maçta Şanlıurfaspor’a 2-1 mağlup olan temsilcimiz, bu zorlu mücadeleden puan ya da puanlar ile dönerek keskin virajı en iyi şekilde tamamlamak istiyor. Konya Anadolu Selçukspor ile Tarsus İdman Yurdu arasında oynanacak olan müsabaka yarın Tarsus İlçe Stadı’nda saat 13.30’da oynanacak. Karşılaşmayı ve Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusoğlu’nun yardımcılıklarını Serkan Gülçer, Okan Akbal ve Erdem Temel yapacak.

ALPER AVCI FAKTÖRÜ DEVREYE GİRECEK

Konya Anadolu Selçukspor’da geçtiğimiz hafta oynanan Şanlıurfaspor maçı öncesi yeni teknik direktör Alper Avcı göreve başlamıştı. İlk maçında Urfa deplasmanına giden yeşil beyazlılar 2-1 mağlup olmasına karşın oynadığı oyun ile umut vermişti. Yavru Kartal’da Tarsus maçı öncesinde en büyük etken yine Alper Avcı olacak. Geçtiğimiz sezon genç kadrosu ile ligde üst sıralarda yer alan Konya Anadolu Selçukspor’un başında bulunan Alper Avcı, gün geçtikçe takımdaki etkisini göstermeye başlayacak.

TARSUS PLAY – OFF POTASINDAN KOPMAK İSTEMİYOR

Konya Anadolu Selçukspor’un yarın deplasmanda konuk olacak Tarsus İdman Yurdu, ligde 12.hafta sonunda topladığı 19 puan ile 6.sırada yer alıyor. Mersin temsilcisi sezon sonunda ilk 6 içinde yer alarak Play – Off potasında bulunmanın hesaplarını yapıyor. Sarı lacivertli takım ligde son olarak deplasmanda Sivas Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Tarsus İdman Yurdu, ligde çok gol atıp çok gol yemesi ile dikkat çekiyor. Konya Anadolu Selçuspor’un yarınki rakibi şu ana kadar 22 gol attı ve kalesinde 19 gol gördü.

YENİ YÖNETİMİN İLK MAÇI OLACAK

Pilot takım Konya Anadolu Selçukspor’da hafta için yapılan olağanüstü genel kurul ile yeni yönetim kurulu belirlendi. Kulübün yeni başkanı ise Zahir Renklibay oldu. Renklibay başkanlığındaki Konya Anadolu Selçukspor yönetimi Tarsus İdman Yurdu maçı ile ilk heyecanını yaşayacak. Olağanüstü genel kurulda konuşan Başkan Zahir Renklibay açıklamasında, “Önceliğimiz pilot takımımız olan Anadolu Selçukspor’u şu anda bulunduğu puan sıralamasındaki konumundan kurtarıp üst sıraları zorlayacak hale getirmek olacaktır. Yarından itibaren yoğun bir çalışma içerisine gireceğiz. Genç ve dinamik yönetimimizle alt yapısıyla tamamen entegre olmuş, Konyaspor’a yakışır bir pilot takım oluşturmak için gayret içinde olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer vermişti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim