Baydar yaptığı açıklamada, “3 kulvarda mücadele ettiğimiz bir sezonu Türkiye Kupasını kazanarak taçlandırdık. Bakalım gelecek sene Konyaspor ne yapacak, başarıları tesadüfi diyenlere gereken cevabı 31 Mayıs gecesi Eskişehir’de verdik” dedi. 

 ‘3 KULVARDA MÜCADELE ETTİK’

Basın Sözcü Ahmet Baydar yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi: “Bir önceki sezonda ligi 3. sırada tamamlayarak büyük bir başarıya imza attık. Bu 3 kulvarda mücadele etmemiz anlamına geliyordu. Kolay olmadı. Avrupa’daki ilk yılımızda inişler çıkışlar yaşayarak son dönemde biraz da Türkiye Kupası’na ağırlık vererek, doğru bir stratejiyle takımı bugünlere getirdik. Bu süreçte iyi gün kötü gün ayrımı yapmadan bizimle omuz omuza yürüyenlere teşekkürü borç biliyoruz.”

 ‘CAMİAYALA BÜTÜNLEŞTİK’

 31 Mayıs gecesi Eskişehir’de tarih yazıldığını ifade eden Atiker Konyaspor’un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar “Neredeyse hiç kimse Konyaspor’umuzun kazanmasını istemiyordu. 7 düvele karşı tek başına mücadele eden Anadolu Kartalı, bu zorlu mücadeleden alnının akıyla çıkmasını bildi. Konyaspor’umuzun kaybetmesini isteyenler ise büyük bir hayali sukuta uğradı. Daha doğrusu büyük Konyaspor camiası buna izin vermedi. Bu başarıda emeği geçen başkanımız Ahmet Şan, yönetim kurulumuzun kıymetli üyeleri, sayın teknik direktörümüz Aykut Kocaman, hepsi birbirinden değerli futbolcularımız, kulüp profesyonellerimiz, basınımız ve elbette son yılların yükselen daha da parlayan yıldızı taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. Camiamızla bütünleştik, farklı bir sonucu aklımızın ucundan dahi geçirmedik, sonuna kadar inandık ve hep birlikte kazandık, kupayı hep birlikte hak ettik. Bundan sonra geçtiğimiz seneye oranla çok daha tecrübeli bir Konyaspor’u Avrupa’da izleyeceğiz. Göğsümüzdeki ay yıldızın sorumluluğuyla daha güçlü, daha mücadeleci ve daha çok ses getiren bir takım oluşturabilmek için elimizden geleni yapacağız. Gelecek Konyaspor için, bugünden çok daha güzel olacak ve her şeyden önemlisi önümüzdeki sene için Konyaspor’un performansını yorumlamaya çalışanlar artık bu seneden ders alarak daha dikkatli değerlendirmeler yapacaktır diye düşünüyoruz. Bu vesileyle camiamızı saygı ve sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim