Haber: Hasan Yıldırım

Geride kalan sezonu Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele eden Sarayönü Belediyespor’da tamamlayan 18 yaşındaki genç oyuncu Yunus Emre Fener, yeni sezon için viraja girdi. Genç futbolcuyu Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Yozgatspor 1959 ve Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Selçukspor’un istediği öğrenildi. 

SEZONU SARAYÖNÜ’NDE TAMAMLADI

Sezona Anadolu Selçukspor U19 takımında başlayan ve devre arası transfer döneminde Sarayönü Belediyespor’un yolunu tutan Yunus Emre Fener, burada yarım sezon kalmasına rağmen 8 maçta forma giymeyi başardı. 18 yaşındaki futbolcu, gelecek adına umut vermesi nedeniyle birçok kulübün de iştahını kabartmayı başardı. 

YOZGATSPOR 1959 İLE İRTİBAT HALİNDE

Sezonunu tamamlanmasının ardından Sarayönü Belediyespor ile yollarını ayıran Yunus Emre Fener’e, yine Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Yozgatspor 1959 talip oldu. Genç futbolcu birkaç gün içerisinde Yozgat ekibi ile masaya oturacak.

SELÇUKSPOR DA İSTEDİ

Sarayönü Belediyespor’da yarım sezon kalmasına rağmen A takım bazındaki ilk sezonunda 8 maçta forma giymeyi başaran Yunus Emre Fener için, Konya’dan da talipler var. Başarılı futbolcu için Konya Süper Amatör Lig ekiplerinden Selçukspor’un da devrede olduğu öğrenildi. Yunus Emre ise henüz kararını veremedi.

‘ZOR BİR TERCİH’

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Yunus Emre Fener ise, tatlı bir kararsızlıktan yakındı. Fener; “Bölgesel Amatör Ligi’nde oynamak istiyorum. Fakat bir yandan da ailemden kopmak zor gelecek. İlk kez onlardan ayrı kalacağım. Fakat buna da alışmam gerekiyor. Umarım her şey gönlümüze göre olur” dedi.

Editör: TE Bilişim