Torku Konyaspor yönetimi Serkan Kırıntılı iddialarını doğruladı. Oyuncu ile görüştüklerini açıklayan Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, 6 oyuncu daha alarak transferi noktalayacakları söyledi.

Spor Toto süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor'da transfer hareketliliği sürüyor. Dün Konya Yenigün'ün okuyucularına duyurduğu Konyaspor'un kaleci Serkan Kırıntılı ile görüştüğü haberi yönetim tarafından doğrulandı. Serkan Kırıntılı ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, transferin Mario Felgueiras'ın durumuna göre netlik kazanacağını söyledi.

SERKAN İLE GÖRÜŞÜYOUZ

Serkan Kırıntılı'nın transferinin Mario Felgueiras'a bağlı olduğunu belirten Selçuk Aksoy, " Serkan Kırıntılı ile görüşmelerimiz oluyor. Ancak burada bizim için önemli olan konu takımda kalacak olan Mario Felgueiras'ın durumu. Kendisi gerçekten iyi bir kaleci. Geçtiğimiz sezon önündeki Kaya'nın performansından ve son haftalardaki sakatlığından dolayı forma şansı bulamamıştı. Biz kendisine güveniyoruz. Ama kalmak istememesi halinde yerine mutlaka ki kaleci transferi yapacağız. Bu konuda da Serkan Kırıntılı ile görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

MERT İLE GÖRÜŞMEDİK

Basında çıkan Mert Günok iddialarını yalanlayan Selçuk Aksoy oyuncu ile ilgili herhangi bir girişimlerinin olmadığını söyledi. Oyuncu ile geçen sezon ilgilendiklerini hatırlatan Aksoy, "Mert ile geçtiğimiz sezonun başında ilgilenmiştik. Ama babası ve menajeriyle yaptığımız görüşmede kendileri bize Fenerbahçe'de oynamasa bile Konyaspor'a gelmeyi düşünmediğini söylemişlerdi. Bizde bu sezon kendisiyle ilgili bir tasarrufta bulunmadık" dedi.

6 OYUNCU DAHA ALINACAK

Transfer hareketliliği devam eden Torku Konyaspor'da kaç oyuncu alınacağı ve bunların mevkilerinin ne olduğu netleşti. Kartal Dossa Junior ve Alban Meha'dan sonra 6 oyuncu daha alacak. Yeşil-beyazlıların kısa süre içinde iki orta saha, iki kanat oyuncusu, bir santrafor ve bir sol bek alması bekleniyor. Bu isimlerin çoğunluğunun yabancı olacağı açıklanırken ihtiyaç halinde bir kaleci daha alınarak transfer noktalanacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim