Geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü genel kurul ile yeniden göreve gelen Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ikinci dönemine hızlı başladı.  Son dönemde tartışmalara neden olan kulübün ekonomik durumuna el atan Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyeleri ceplerinden kulübe 10 milyon liralık kaynak sağladı.  Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre ile güven tazeleyen Kulluk’un yeni ekibi tarihi bir işe imza atarak Kulübe 10 milyon para verdi. Kulübün ihtiyacı olduğu dönemde kazandırılan bu kaynak yeşil-beyaz sevdalısı taraftarlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

BÜTÜN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VERDİ

Kongre sonrasında toplanan yönetim kurulu, yönetimin kulübe 10 milyon verilmesini kararlaştırdı. Bunun için harekete geçen yönetimdeki iş adamları gelirlerine göre kulübe para yardımında bulundu. Bazı iş adamlarının 1’er milyon bazılarının 300-350 bin lira bazılarının ise daha fazla yardım ettiği ifade ediliyor.

BÜYÜK BÖLÜMÜ KULÜBE GEÇTİ

Yönetimin vermeyi taahhüt ettiği 10 milyonun 7 milyonu Konyaspor’un kasasına girdi.kalan 3 miyonun da kısa süre içerisinde tamamlanacağı ifade edildi. Yeşil-beyazlı yönetim bu hareketi ile güzel icraatlerine bir yenisi daha eklemiş oldu.

YÖNETİM ALKIŞ ALDI

Konyaspor’da başkan seçildiği günden buyana yönetimi ve icraatleri ile taraftarın beğenisini kazanan Hilmi Kulluk geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul sonrasında güven tazeleyerek yoluna devam etti. Yeşil-beyazlı ekipte 2. dönemini geçirecek olan Başkan Hilmi Kulluk Konyaspor’u borçsuz bir kulüp haline getirmek için var gücüyle çalışıyor. Konyaspor için ince eleyen sık dokuyan Kulluk yeşil-beyazlı ekibin yararına olacak her şeyi bir an önce hayata geçirmek istiyor.

KOMBİNE FİYATLARI MEMNUN ETTİ

Biyandan kulübün mali yapısını düzeltmeye çalışan Başkan Kulluk ve ekibi böyle bir dönemde öörnek bir çalışmaya imza atarak kombine fiyatları ile ülke futboluna damga vurdu. Taraftarı müşteri gibi görmeyen bir anlayışla hareket eden yeşil-beyazlı yönetim Konyaspor taraftarına kombineleri çok uygun bir fiyata sundu. Konyaspor’un paraya ihtiyacı olduğu bu dönemde vefakar ve cefakar taraftarını da düşünen yönetim taraftardan sadece destek beklediğini ispatlamış oldu. Taraftarına kombineleri makul fiyattan veren Hilmi Kulluk yönetimi elini cebine atarak üzerlerine düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya devam etti.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim